Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek a nőies vagy a fiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek a nőies vagy a fiús lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

2018. febr. 9. 20:35
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
60%
Csak a nőies.
2018. febr. 9. 20:39
 2/35 anonim ***** válasza:
54%
Nőies nők és én is az vagyok.
2018. febr. 9. 20:39
 3/35 anonim ***** válasza:
45%
Mindkettő.
2018. febr. 9. 20:43
 4/35 anonim ***** válasza:
36%

"Nőies nők és én is az vagyok."

Muszáj volt kihangsúlyoznod, hogy te is az vagy, anélkül nem lett volna elég kielégítő az egyszerű kérdésre adott egyszerű válaszod.

2018. febr. 9. 20:47
 5/35 anonim válasza:
Szemèlyisèg függő
2018. febr. 9. 20:50
 6/35 anonim ***** válasza:
59%

"Muszáj volt kihangsúlyoznod, hogy te is az vagy, anélkül nem lett volna elég kielégítő az egyszerű kérdésre adott egyszerű válaszod."

Gondoltam hozzáteszem hátha érdekli a kérdezőt, vagy mást. Hát bocsánat nem gondoltam volna hogy ez így zavar valakit, de nem hinném hogy megtilthatod nekem hogy kiegészítsem a válaszom ha valami még eszembe jut a témáról. Vagy kötelezően egy szóban kell válaszolni? Én legalább a kérdésre is válaszoltam, nem csak kötekedni jöttem a semmin.

2018. febr. 9. 20:58
 7/35 anonim ***** válasza:
79%

A nőies enyhén fiús stílusú lányok.

Vagy ez nem opció? :'D

16L

2018. febr. 9. 21:01
 8/35 anonim ***** válasza:
69%
Miért keressen egy leszbikus, aki a női nemhez vonzódik fiút? Az csak ízlés kérdése hogy a fiús vagy lányos lányok jönnek be valakinek, attól még lánynak kell lennie.
2018. febr. 9. 21:01
 9/35 anonim ***** válasza:
37%
#9: Oké, de ha a fiús lány megnöveszti a haját, abbahagyja a kondizást és szelíddé, sebezhetővé (vagyis nőiesebbé) válik, akkor a barátnője mit fog szólni ehhez? :)
2018. febr. 9. 21:13
 10/35 anonim ***** válasza:
74%

Én a nőies nőkhöz vonzódok de ha választanom kellene még mindig inkább a fiús lányokat választanám. Ez egyrészt legtöbb esetbe nem azt jelenti hogy alig lehet megkülönböztetni egy férfitól lehet hogy csak annyiban nyilvánul meg hogy lazább cuccokat hord és nem sminkeli magát. Pl

Másrészt egy fiús lány még mindig nem szőrös, nincs férfiszaga, puhább, nem olyan erős, nőként gondolkodik nem olyan tipikus pasisan amibe sose tudnánk beleszeretni, nincs ádámcsutkája, nincs pénisze, nincs férfihangja, nem borostás, hisztis ha megjön neki, olyan szeszélyes mint egy lány, lehet hogy szereti a romantikus összebújós filmeket amit egy férfi biztos nem ...és ezeket estig lehetne sorolni.

2018. febr. 9. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!