Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Más is szeretne esküvőt vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szeretne esküvőt vagy akár gyereket?

Figyelt kérdés
Tudom hogy itthon nem lehet, de másik országban mondjuk.
2016. márc. 20. 13:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
51%

Akarok esküvőt, szeretnék gyerekeket, és mindent megfogok érte tenni, hogy megvalósuljon. Nem érdekel hogy mások mit gondolnak, az a legfontosabb, hogy én boldog legyek, ezt te se feledd.

A gyerek is ugyan úgy nevelkedhet boldogként és "egészségesen" a családban, mintha heteró szülei lennétek, sőt, meglehet hogy sokkal erősebb szeretet kaphatna két anyukától. Egyébként is mi van akkor, ha a többség nem ezt gondolja? Igen, lennének nehézségek, mert azok mindig vannak, de ki kell tartani, erősnek maradni, és nem másokért, hanem a saját boldogságod érdekében megtenni dolgokat.

2016. márc. 20. 21:27
 42/45 anonim ***** válasza:
56%

Azt hiszem, mindent elárul az a kommentelő, aki kinyilatkoztatta, miért fontos, hogy legyen apa és meg anya is: az anya neveli a gyermeket, az apa meg évente 2-3 alkalommal, amikor rossz a bizi, lekever egy-két sallert. Ezek alapján szerintem jobb, ha mi, szomorú kis b_zik szépen beletörődünk, hogy ilyen példákat képtelenek vagyunk nyújtani a gyereknek, akit felnevelünk.

Amikor nagyon szerelmes voltam, én is esküvővel és gyerekkel képzeltem el a jövőt, sokáig heppem volt a petesejtcserés megoldás. Aztán a szerelem elmúlt, és én itt akarok maradni ebben az országban, mert ez az én országom, még ha kicsi, savanyú és tele is van gyűlölettel.

Meg tudom érteni azokat is, akik jogilag egyedül vállalnak gyereket, hogy aztán a párjukkal együtt neveljék, de ezt nagyon veszélyes vállalkozásnak tartom, nem merném bevállalni. Meg aztán melegként rá vagyok kényszerítve, hogy elgondolkodjam azon, amin a heterók többsége nem: amit az a kedves hozzászóló is felvetett a maga sajátos eszközeivel, azaz, hogy emberként az utódnemzés nem a fajfenntartás alantas ösztöne, hanem éppenhogy a Maslow-piramis legfelső csúcsköve kéne legyen. Szerencsére a többség nem gondolja át, és így születnek gyerekek.

2016. márc. 20. 22:57
 43/45 A kérdező kommentje:

Alapjaiban látjuk teljesen másképp a dolgot. Én teljesen másképp állok a gyerekneveléshez. Miért kell odáig eljutni, hogy pofon legyen a bizi miatt ? Le kell ülni és tanulni kell a gyerekkel, ha valami nem megy neki, elvinni magánórára, ha így sem megy el kell fogadni hogy ez nem az erőssége. Minden mást is így látok. A pár egyik tagja focizhat/babázhat a gyerekkel, a másik főzhet. Nem értem, hogy miért kell kialakítani a problémákat ahelyett hogy alapból normálisan lenne nevelve a gyerek. (Mert itt arról beszélünk, hogy nincs egy keménykedő apuka aki fenyítse a gyereket). Pedig meg lehet vele taníttatni hogy gyere haza időben, fogadj szót, tanulj ha akarsz jövőt. Nem pofonok kellenek hozzá...

2016. márc. 20. 23:09
 44/45 anonim ***** válasza:
65%
Ezek a válaszok elképesztőek. A párommal tervezzük a házasságot is és a gyerekeket is. 3-4 gyereket szeretnénk, mert akármennyire is hihetetlen, én pl. konzervativ leszbikus vagyok. :) Ezt sokan nem értik, de nem is fontos. Egyedüli gyerek voltam, boldog gyerekkorom volt és minden rendben is van velem lelkileg is, annak ellenére, hogy pl. az apukám nem igazán foglalkozott velem. A szüleim mindketten küzdenek komplexusokkal, de nem olyan mértékben, mint a többség és ez nem volt kihatással a fejlődésemre sem. Mi is külföldön képzeljük el az életünket, egy civilizáltabb társadalomban, ahol teljesen normális a két anyuka, vagy a két apuka és senki nem akar beledumál mi a másik életébe. Hihetetlen, hogy Magyarország mennyire visszamaradott ilyen kérdésekben. Pl. a kormány is, szajkózza a gyerekvállalást, a család dolgot, de a másik oldalról meg ellehetetleníti olyan emberek számára a gyerekvállalást, akik igazán szeretnék. Ez most egy kis kritika lesz a heterók irányába, de nézzük meg, hogy ki, mikor és hogyan házasodik, illetve vállal gyereket? A heterók akkor házasodnak össze, ha már itt az ideje, vagy teherbe esik véletlenül a nő. Sokszor nem is ismerik egymást igazán. Aztán jön a szerető tartás, a válás, a gyerek pedig sodródik. A meleg párok, ha összeházasodnak, akkor pedig azért teszik, mert kiismerték egymást, tudják, hogy a másik a párjuk, kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, illetve úgy vállalnak gyereket, hogy minden körülmény biztosítva van. Az is egy érdekes adat, hogy a hetero párok 70%-a kb. elválik, míg a melegek csupán 0,5%-a kb. Ez az adat olyan országokból van, ahol már több, mint 10 éve engedélyezett a melegházasság.
2016. márc. 21. 11:09
 45/45 anonim ***** válasza:
#42 vagyok, volt némi irónia a hozzászólásom első felében, de meg tudom érteni, hogy ilyen kommentek után elvesztetted rá az érzékenységed. :)
2016. márc. 21. 15:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!