Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Más is szeretne esküvőt vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szeretne esküvőt vagy akár gyereket?

Figyelt kérdés
Tudom hogy itthon nem lehet, de másik országban mondjuk.
2016. márc. 20. 13:54
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Kezd érdekes irányba menni a dolog. Én magam is (életem első részében rossz apakép mellett, majd semmilyen mellett nőttem fel és van több barátom, akik szintén apa nélkül nőttek fel és nem haltak bele sőt, teljes értékű normális életük van). Igenis meg lehet adni egy gyereknek az élményeket (vidámpark, állatkert, strand, nyaralás) vagy lehet vele tanulni, kiskutyát adni neki vagy csak játszani vele a kertben. Nem érzem úgy hogy ezt egy nő, két nő, egy férfi és egy nő, két férfi ne tudná véghezvinni. Illetve azt sem hinném, hogy egy gyerek azért lesz depressziós mert nincs apja. Előfordulhat persze, és volt is rá példa biztos, de nem hinném hogy ez általános.
2016. márc. 20. 14:25
 12/45 anonim ***** válasza:
32%
Persze, értem én, nagyon le vagyok sajnálva, az a lényeg Hihetetlen számomra, hogy megtudod magad győzni, hogy aki nem ért veled egyet csak valami magányos szerencsétlen lehet.
2016. márc. 20. 14:26
 13/45 anonim ***** válasza:

Nem azért mert nem ért velem egyet, hanem mert a kérdés nem hozzád szólt.

Az meg csak mellékes, hogy végeredményben te is azon vagy felháborodva, hogy az én véleményem nem egyezik a tiéddel.

A különbség annyi, hogy én nem keresek direktbe olyan embereket, akikbe beleköthetek és nem osztom az észt olyanról, amihez igazából semmi közöm és fogalmam sincs.

2016. márc. 20. 14:29
 14/45 A kérdező kommentje:

Értjük. Te nem akarod elrontani egy gyerek életét, más meg boldoggá akar tenni egy gyereket. Ennyi.

2016. márc. 20. 14:30
 15/45 anonim ***** válasza:
21%

A férfiak és a nők alapvetően külömböző gondolkodásúak és viselkedésűek,

egy gyerek nem attól fog boldogan felnőni hogy heti kétszer vidámparkba megy,

vagy, hogy vesznek neki egy nintendót,

hanem attól, hogy van egy biztos családi háttere, ahol az apa vezeti és tanítja arra hogy mit csinál egy férfi és hogy csinálja, az anya pedig arra, hogy mit csinál egy nő, és gondoskodik róla.

Aki egy csonka, vagy meleg családban nő fel, az megvan fosztva az egyik példaképtől, és bármelyik hiánya elég nagy gondokat okoz, persze más jellegűt, az apa hiánya általában bizonytalan, gyenge fiúkat, és agresszív önbizalomhiányos lányokat nevel, az anya hiánya inkább érzelmileg instabil embereket

és erre nyilván még azis ráépül hogy fogadott a gyermek, ami önmagában is egy elég nagy dolog egy kisgyermek számára.

A gyerekneveléshez nem úgy kéne hozzáállni hogy "én akarok egy gyereket" hanem úgy hogy "szeretném ha ez a család, és gondolkodásmód továbbmenne és jobbá tenné a világot" és persze mást gondolunk arról hogy mi a "jobb" de semmiképpen nem annak kéne lennie a vágy alapjának hogy "a gyerkek aranyosak, akarok egyet birtokolni" mert azokkal a gyerekekkel ugyanaz történik, mint a kiskutyákkal akik kiskorukban aranyosak aztán felnőnek.

2016. márc. 20. 14:34
 16/45 anonim ***** válasza:

Látod, most kifejtettél valamit egy szemszögből, ami pont nem a meleg párokra vonatkozik.

Annyi gondon-bajon vergődik át magukat, mire engedélyt szereznek, hogy otthon biztosítsanak egy árva gyereknek, hogy ez nem érné meg, ha nem akarnák őt igazán.

Az, hogy pszichológiailag kire-mi hat, teljesen más.

Nem hiszem, hogy a mai világban tudnál mutatni akár egy, minden mentális rendellenességtől teljesen mentes embert.

De nem akarok veled vitatkozni, sose fog találkozni a véleményünk.

2016. márc. 20. 14:38
 17/45 A kérdező kommentje:

Kezdem azt érezni hogy kiforgatod az emberek szavait. A vidámparkot azért írtam, mert az élmény egy gyerek számára. Sok programot kell vele csinálni, meghallgatni (nem csak addig amíg kicsi!), mindent meg lehet (és meg kell) tenni azért hogy teljes értékű életet élhessen. Egy örökbefogadott gyereknek szerintem egy meleg család is sokkal jobb mint egy nevelőintézet. Ezzel csak azt akartam mondani hogy nem attól függ hogy a gyerek bizalomhiányos lesz-e hogy kik nevelik. Meleg családban is láthat olyat hogy az egyik dolgozik, és pénzt visz haza, a másik pedig ételt rak a család elé. Talán én nőttem fel túl liberális családban, de úgy gondolom egy család nem attól lesz család hogy férfi és nő gyerekek stb. Te azt gondolod, én ezt, köszi a véleményt, ettől én még szeretnék gyereket (nem, nem tulajdon kiskutya gyereket) és úgy gondolom egy ilyen családban is lehet tökéletes élete.

2016. márc. 20. 14:43
 18/45 anonim ***** válasza:
12%
Egy gyereknek se jó ha két azonos nemű neveli fel. 1 megadhat mindent neki két nő is ,de a nő férfi más láttás módba van álltalában az anyja neveli a gyermeket apa meg ott van ha erélyesen meg kell szidni mert olyat csinál két nő nem bírja ugy nevelni , általában egy lány gyermek apá arra nézz fel az apa a első szerelme két nőnél , az apa kép nem jelenik meg így a lány nem lesz határozott , a fiukat meg határozottan nevelni kell.2. A gyerek be kerül óviba iskolába milyen lelki trauma lesz neki hogy máshol van pl anya Juli , apa Misi , nála meg van Éva meg Anna . Milyen zavart foog neki kelteni hogy máshol a normális anya apa van , meg mennyit fog szenvedni amikor anyjáék miatt piszkálják , milyen lelki beteg lesz. Nem a saját önző elképzeléseidet kéne előtérbe helyez ni hanem azt milyen szegény élete lenne nálad egy gyereknek , tényleg 60% esély lesz arra hogy depressziós gyerek lesz ..Lehet lepontozni
2016. márc. 20. 14:43
 19/45 anonim ***** válasza:
34%

Visszatérve a kiskutyás példára, egy állat örökbefogadásában is van bőven papírmunka, nyilván könnyebb mint melegként gyereket örökbe fogadni, de csak mert abban a pillanatban valaki nagyon akar valamit, könynen lehet, hogy egy év műlva már egyáltalán nem érdekli, erre rengeteg példa van midnenki életében.

Csak mert mindenki elmebeteg manapság, az nem igazán ok arra, hogy tovább rontsuk a helyzetet.

Ahogy gondolod, de a viták igazán jó alkalmak arra, hogy kiderítsd, tényleg igazad van-e.

2016. márc. 20. 14:45
 20/45 anonim ***** válasza:
57%

Nézd igazán nem az a célom, hogy kiforgassam a szavaidat, hanem az, hogy megfontoltassak veled egy másik nézőpontot is azon kívül amit te akarsz.

Nem vitatom, bizonyára lehetséges egy olyan meleg család amiben valaki betölti az apa szerepet, és valaki az anya szerepet, de kétlem, hogy a valóságban ez megtörténik, nem lehet a hüllőagyat becsapni, a nők anyák, a férfiak apák.

2016. márc. 20. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!