Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Más is szeretne esküvőt vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szeretne esküvőt vagy akár gyereket?

Figyelt kérdés
Tudom hogy itthon nem lehet, de másik országban mondjuk.
2016. márc. 20. 13:54
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
11%
Persze, a legtöbb nő szeretne, erre vannak a férfiak.
2016. márc. 20. 13:55
 2/45 anonim ***** válasza:
16%
Mond már meg hogy melyik országban lehet két nőnek közös gyereke, te elmebeteg.
2016. márc. 20. 14:00
 3/45 A kérdező kommentje:

Örökbefogadni? Béranyaság? (itthon az sem), esetleg ha valamelyik fél bevállalja hogy kihord egy gyereket bár erre kevés az esély.

#1 örülök hogy láttad a kategóriát.

A továbbiakban érintettek válaszát várnám.

Köszönöm.

2016. márc. 20. 14:04
 4/45 anonim ***** válasza:
19%

Gondolhatnál a gyerek életére is aki apakép nélkül nő fel, ahelyett, hogy csak a saját felöltözgetős jelentés nélküli esküvői bulidra meg, arra gondolsz hogy te akarsz egy gyereket mint mások egy kiskutyát.

Ha nem lennél ennyire önző, nem merülne fel benned a kérdés.

2016. márc. 20. 14:07
 5/45 A kérdező kommentje:

Még mindig érintettek válaszát várom.

+ #4 A gyereknevelés nem ettől függ. (lsd. egyedülálló nők gyerekei).

2016. márc. 20. 14:12
 6/45 anonim ***** válasza:
80%

És ezek után merjen az ember ide válaszolni, vagy ne kedvtelenedjen el legalább :)

Az álmaimat inkább megtartom magamnak, mások úgyis csak belerondítanak a szűk látásmódjukkal (ami még csak soha nem is segítette előrébb az emberiséget).

2016. márc. 20. 14:15
 7/45 anonim ***** válasza:
8%
Látom, az vagyok. Én, és minden csonkacsalád gyerek akit ismerek a fél életét pszihológusok kezében, vagy depresszióban élte le.
2016. márc. 20. 14:15
 8/45 anonim ***** válasza:
6%
#6 szomorkodhatsz, és hivatkozhatsz a nagyon 'intellektuális' tanulmányokra, de a valóság a valóság marad. Egyébként ez a "szűk látásmód" volt az egyetlen látásmód 1930-ig, és ahova eljutottunk odáig az szerintem nem semmi.
2016. márc. 20. 14:18
 9/45 anonim ***** válasza:
77%

Megdöbbenve tapasztalom, hogy egyedülálló nőként, gyerekkel képes vagy ilyen otromba lenni.

A frusztrációdat és csak mert neked szar és egyedül maradtál nem muszáj ám rákényszeríteni másokra.

2016. márc. 20. 14:20
 10/45 anonim ***** válasza:
Bocs, lehet félreértelmeztem és te a csonkacsalád gyereke vagy, ettől még ugyanaz vonatkozik rád.
2016. márc. 20. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!