Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erős a gyanúm, hogy gyereket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős a gyanúm, hogy gyereket szeretne. Te belemennél?

Figyelt kérdés

3 hónapja megismerkedtem egy idősebb nőve, 38 éves, nincs gyereke. Próbáltam fűzni, de másokkal is kavart. A napokban viszont rám írt és elmentünk randizni. Utána le is feküdtünk, viszont azt mondta hogy nem szereti az óvszert és tablettát szed. Nem húztam fel, beleélveztem(ez volt az első punci töltésem).

Most rám írt megint, de félek hogy szándékában áll teherbe ejtetnie magát valakivel. Pénz miatt nem kell aggódnia, nincs szüksége az apára, nagyon jól él.

2015. júl. 14. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Isten ments, egyszer vadul be és fizetheted a gyerektartást, míg le nem kopaszodsz. Ha gyereket akar, létezik örökbefogadási program illetve spermabank, ne hagyd magad ilyesmibe belerángatni, nőként mondom. Ja és nem tudom, hogy bízhatsz vadidegenben ennyire, hogy elhiszed, hogy szed tablettát, de azt sem értem, miből gondolod, hogy teherbe akarja ejtetni magát. Nem hiszem, hogy ilyet normális ember cisnál.
2015. júl. 14. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert rád húzza a vizes lepedőt. Mind 1 mennyi pénze van. A nőkben sosem szabad megbízni.
2015. júl. 14. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs szüksége az apára, attól hogy nagyon jól él, te még ugyan úgy fogod fizetni a gyerektartást ha tőled lesz a gyerek.

Ettől függetlenül még egyáltalán nem biztos hogy gyereket akar, lehet csak simán jól akarja érezni magát. Az is hihető hogy nem szereti az óvszert. Nagyon sokan nem szeretik.

Finoman beszélgess vele a gyerekekről. Aztán a válaszaiból úgyis megtudod hogy akar-e, vagy sem.

2015. júl. 14. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne élvezz bele,csak szexeljetek.

Én nem mennék bele,ezért szoktam mindig őszintén bevallani,hogy nem akarok SOHA gyereket,mert ezért és ezért,én azt mondom önző vagyok,pénzcentrikus,sajnálnám tőle a zsét,amikor magamra is költhetem,ebbe nem fér bele gyerek...bla bla bla.

Vedd el a kedvét,hogy tőled akarjon gyereket,mond,hogy nem vagy hűséges,hogy 100000%,hogy megcsalod.

Ilyenek.

2015. júl. 14. 10:57
 5/7 datass ***** válasza:

Mivel te már belementél így nem :D

De viccet félretéve eléggé bátor tett volt tőled csak úgy első szex alkalmával beleélvezni még ha állítása szerint tablettát is szed.

Első punci töltésből hogy szavaiddal fogalmazzak apának lenni az teljesítmény lenne.

Figyelj oda legközelebb!

2015. júl. 14. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne legyel bolond!

23l

2015. júl. 14. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pontosan igy csinaltattam magamnak gyereket mert sajnos 10 év alatt nem sikerült, lombikot nem akartam, sok mgalaztatás ért mar a sima beültetésnél is húztam egy vonalat és egy fiatal megbízható fiúval sexeletem és bejótt 3 együttlétből de én n mondtam meg hogy az öve sztem ő sem fogja ha van pénze
2015. júl. 14. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!