Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szeretne esküvőt vagy akár gyereket?
#25 érdekes, nem hiszel annak az embercsoportnak amelyiknek állításod szerint annyira szeretsz a tagja lenni, de talán az alapján kéne eldöntened, hogy kinek hiszel, hogy mivel támasztják alá amit mondanak, nem azzal, hogy hol élnek. Illetve azzal sem amit valóban csinálsz: hogy támagatják-e amit teszel.
Attól, hogy San fransiscoban neveled a gyerekedet és mindenki elfogadja sőt éljenzi, még ugyanazzal a családi háttérrel fog felnőni.
Azt hiszem ezt felesleges folytatni. Sosem fogjuk egymást megérteni 1%ig sem. Az, hogy vannak családok, ahol a naaaagy családfő apa iszik, hordja a pénzt otthonról, a gyerek fél tőle nem baj. Legalább van apja. Ahogy hetero családokban is van rossz, melegeknél is lehet jó. De nem kell hogy elfogadd, csak mondom. Illetve még egyszer hozzátenném, sok múlik a sz@r nevelésen ami manapság gyakori... +ha te nem akarsz házasságot, rendben van. Attól még nem kell úgy beszélni róla mint valami felesleges hülyeségről.
Én szeretnék, bár én speciel nem szülnék, de ha a jövendőbeli párom szülne, az teljesen okés, ha nem akkor örökbefogadás. A házasság engem annyira nem izgat, főleg nem a flancolás, de át nem vagyunk egyformák.
Ugyan nem olvastam el az összes hozzászólást, de szerintem még mindig jobb egy szerető, homoszexuális családban gyereket nevelni, mint egy heteróban, ahol az apa alkoholista, ne adj istesn molesztálja a gyereket, vagy épp az egyik szülő pszichózistól szenved. Őszintén szólva én egy olyan családot nem tudnék mondani a környezetemben, akikre azt mondanám, na igen, ez mintacslád. Mert nincs. Mindenkiben ott vannak a komplexusok, amit frankón tovább is adnak a gyereknek, aki majd az övéinek. Jobb esetben az egyikőjük felismeri, hogy ez így nem jó, változtatni kéne. Nem gond az, ha valaki pszichológustól kér segítséget, nem ördögtől való dolog. Ehhez kapcsolódóan én azt vettem észre, hogy a melegek sokkal elfogadóbbak, több rálátásuk van a lelki működésre, vagyis azoknak, akik végigjárták az utat a kezdeti tagadástól az önelfogadásig.
Ha úgy érzed, lehülyéztelek, az a te értelmezésed, én nem annak szántam. Azt pedig megint csak te látod bele a soraimba, hogy védtelennek állítom be magam, téged pedig gonosznak.
Bocs, hogy udvariasan próbáltam fogalmazni.
Apa nelkul nottem fel,egy csodalatos anyaval. Koszonom,nem hianyzik az alkoholista apam,soha nem is hianyzott.
Boldog gyerekkorom volt,egeszseges ember lett belolem. Soha nem jartam pszichologusnal,nem vagyok depresszios.
Nem az szamit,hogy hany es milyen nemu szulo nevel,hanem az,hogy hogyan.
Gyerek lehet, csupán a pár egyik tagja lehet hivatalosan gondviselő. Hogyan? Mesterséges megtermékenyítés például. Ez szerintem az egyik legjobb megoldás. Bár leszbikus fórumokon szoktak meleg és hetero férfiak felajánlani ott segítséget, de nem tudom, én valahogy nem akarom tudni, hogy milyen fickó az, aki adta az anyagot. Valahogy undorító elve belegondolni, legalább is számomra.
Így igen, én szeretnék gyereket a párommal, majd egyszer. Bár még ennek a megbeszélésénél nem tartunk. Viszont aki szeretne gyermeket, nagyon vigyázzon arra, hogy NE LEGYEN BEJEGYZETT ÉLETTÁRSI KAPCSOLATBAN
Házasságot kötni még egy darabig nem lehet, ott van
Elnézést, véletlenül elküldtem. Szóval:
Házasságot kötni még egy darabig nem lehet Magyarországon, ott van egy csomó példa, hogy máshol is sikerült kiharcolni. Nem hiszem, hogy olyan sokat kellene várni, hogy itt is lehetséges legyen.
Bár engem nem hat meg a házasság intézménye annyira, inkább csak maga a szertartás, amit meg nyugodtan lehet kötni. Egy anyakönyvvezető szívesen levezeti a dolgokat, ott fel a szép fehér ruha, ruhák, esetenként kosztüm. Ilyet majd szeretnék én is. :)
Akartam valami frappáns választ írni, de már nincs erőm az ilyenekhez... az biztos, hogy egy meleg pár is jobb embert nevel mint te. Nem ismerlek ugyan, de ez a mondat épp elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!