Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lennétek inkább heterók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek inkább heterók?

Figyelt kérdés

Kérdésem minden biszexhez, leszbikushoz és meleghez szól, azért raktam leszbikus kategóriába, mert énmagam is az vagyok.

Azon gondolkoztam, hogy annak ellenére, hogy egy olyan csoport tagja vagyok, ami társadalmilag kiközösített, mert betegnek és abnormálisnak tekintenek, még így is sokkal inkább lennék ilyen, mint heteró.

Sok a hátráltató tényező, pl kapcsolatoknál, hisz általában nem mondhatjuk ki nyíltan az orientációnkat és kevesebb ember közül választhatunk. A magyar állam nem adja meg nekünk ugyanazokat a jogokat, mint a heteróknak. Vannak olyan országok, ahol melegségünk miatt megölhetnek vagy börtönbe csukhatnak.

Hogy miért is választanám a leszbikus létet? Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni az életemet anélkül, hogy nőkhöz vonzódjak. Testileg, lelkileg és nagyjából mindenhogyan.

(Az még külön ráadás, hogy a fogamzásgátlás és teherbeesés miatt sosem kell aggódnom)

Ti mit gondoltok? Ha volna döntési lehetőségetek, hogy heterók legyetek, megtennétek, vagy maradnátok melegek?

19N

2016. febr. 27. 22:05
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszoló tényleg nagyon jól leírta a lényeget.

Néha én is belegondoltam már ebbe. Az tény, hogy sokkal egyszerűbb lenne minden, hogyha heteroszexuális férfinak születek, viszont az is igaz, hogy akkor nem az az ember lennék, aki ma vagyok. Vannak dolgok, amikre azért jöttem rá, mert meleg vagyok, és ha nem lennék az, akkor lehet hogy sosem jövök rá. Ilyen például az is, hogy elfogadjuk az embereket olyannak, amilyenek, és ne ítéljük el őket amiatt hogyha mások. Ha én magam sosem tapasztalom meg, hogy milyen az, ha emiatt kiközösítik a másikat, akkor lehet hogy ma olyan lennék mint a környezetem, amiben nevelkedtem. Valószínűleg én is egy homofób bunkó lennék, vagy ha nem is lennék homofób, de az biztos, hogy nem értenék egyet ezzel az egész dologgal.

22F

2016. márc. 19. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!