Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meleg srácok! Ti szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Ti szerettek meleg lenni, vagy ha tehetnétek, inkább heterók lennétek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 18. 21:46
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
* melegek
2012. szept. 18. 21:47
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Te szeretsz hetero lenni, vagy szívesebben lennél homo?
2012. szept. 18. 21:47
 3/28 A kérdező kommentje:
Én meleg vagyok, és szeretek is meleg lenni. Kíváncsi vagyok, más hogy van ezzel!
2012. szept. 18. 21:49
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden vágyam, hogy heteró legyek, de képtelen vagyok rá. Pedig a heterók tettek meleggé.
2012. szept. 18. 21:51
 5/28 anonim ***** válasza:
79%
Én szeretem a jelenlegi meleg életemet. Számomra bőven elég, hogy a falakon túl élem a szerelmi életemet, nem vágyom arra, hogy az utcán is élhessem melegségemet.
2012. szept. 18. 22:22
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lennék. Persze vannak dolgok, amiket irigylek a heteróktól, de vannak dolgok, amik miatt hálát adok az égnek, hogy meleg vagyok :) És egyáltalán, én ez vagyok, ha megváltoztatnám a szexuális irányultságom, akkor az már valahogy nem én lennék. Szóval igen, szeretek meleg lenni :)
2012. szept. 18. 22:55
 7/28 anonim ***** válasza:
73%
Ja persze! Én is szívesebben lennék kamion. Mondjuk egy Mercedes! :S
2012. szept. 18. 23:39
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Én meleg vagyok és én is teljesen elfogadtam hogy meleg vagyok, de ha végig gondolja az ember szerintem egyértelműen jobb heterónak lenni.

És szerintem a legtöbb meleg emberben is már felmerült ez a dolog.

2012. szept. 19. 10:09
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Én igen.

Így születtem.

2012. szept. 19. 10:58
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
szeretnék hetero lenni, de csak azért, mert a melegekre fújolnak. de mégjobban szeretném, hogy ne fújoljanak a melegekre. egyébként meg kénytelen vagyok elfogadni, hhogy meleg vagyok, hacsak nem akarok depressziós lenni. így kell boldognak lennem, nincs más választásom.
2012. szept. 19. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!