Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meleg srácok! Ti szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Ti szerettek meleg lenni, vagy ha tehetnétek, inkább heterók lennétek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 18. 21:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is szivesebben lennék heteró.

De ha ez vagyok, hát el kell fogadni.

Még mindig jobb beletörődni, mind heterónak álcázott melegként élni.

2012. szept. 19. 12:53
 12/28 Golan Trevize ***** válasza:
26%

én ha meleg lennék, akkor szeretnék heteró lenni.

mostanában a melegek nagyon köpködik a heterókat, és így szolidaritásból én is heteró szeretnék lenni.

2012. szept. 19. 12:59
 13/28 anonim ***** válasza:
64%
Van előnye is a dolognak, pl. nem kell gyereket nevelned és költheted magadra is a pénzt, de szerintem mindenki jobban szeretne heteró lenni
2012. szept. 19. 13:57
 14/28 Kisss Dávid ***** válasza:
89%
Mióta megismertem a Páromat és együtt vagyunk, azóta imádok meleg lenni! Ilyen változatos és klassz szexuális élete egyetlen heterónak sincsen szerintem. Nem részletezem, de sokrétűbb és jobb, sokkal jobb!!!
2012. szept. 19. 14:57
 15/28 Golan Trevize ***** válasza:
1%
a heteró férfiaknak változatosabb a szekszuális életük, mert egy lukkal többe tudják bedugni...
2012. szept. 19. 15:07
 16/28 anonim ***** válasza:
97%
#15 de azt a lyukat mi melegek undorítónak találjuk :) Nem érthetjük sajnos, mi olyan vonzó egy vaginán, ami csak egy lyuk, és nagyon gyakran ocsmányul néz ki. Egy pénisszel sokkal inkább el lehet játszadozni :)))))))))))))
2012. szept. 20. 03:09
 17/28 Martin84 ***** válasza:
100%
Nem szeretnék hetero lenni. A változatos szexualitás mellett ott van még az az érzelmi többlet, ami pasik között működik. Nem tudnám elképzelni a sivár hetero életformát, amit a környezetemben látok hetero barátaimnál.
2012. szept. 21. 00:26
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Francokat! :P természetesen engem is zavar, hogy üldöznek minket....de nincs az a pénz :D a sok előny és hátrány mellett ÉN még mindig vagyok inkább meleg mint heteró :)
2012. szept. 26. 18:00
 19/28 anonim ***** válasza:
85%
Sajnálom, de egyenlőre azt, kell mondanom,hogy inkább heteró lennék. Persze, melegként is lehetsz boldog,ámbár sokaknak (nekem is)ez elég nehezen megy, főleg ha emellett még annyi minden miatt "elcsúszhatsz"(külső/belső).
2012. szept. 26. 19:03
 20/28 anonim válasza:
100%
én azt mondanám h egyszerűbb nem pedig jobb heteronak lenni... viszont a másság mindig érdekesebb mindig jobb mint a szokásos mindennapi élet...... és én naon büszke vok rá h meleg lehetek...ezzel nem voltam mindig igy, de én örülök h 18 évesen elmondhatom h büszke vok h meleg vok, jah és nem hímringyó vagyok(h a miatt mondanám h szeretek meleg lenni mert összevissza.../nem folytatom inkább/ )...hanem egy normális életet élő szerelmes meleg vok....aki végig ment minden melegséggel járó nehéz helyzeten..de MEGÉRTE!!!! sajnálni tom azokat akik nem bírják úgy elfogadni magukat amienek....
2012. szept. 29. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!