Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meleg srácok! Ti szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Ti szerettek meleg lenni, vagy ha tehetnétek, inkább heterók lennétek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 18. 21:46
1 2 3
 21/28 lazaboxer ***** válasza:
100%

Okos kérdés. ☑ Én csak tippelek mi is lehet a helyes válasz. Hát, szóval, szerintem aki ezen töpreng az valamiért nem bírja saját magát vagy a másságával kapcsolatos egyéb részletek valamelyikét elfogadni. Ami nem jó. Én is meleg vagyok és ezidáig sosem gondolkodtam a kérdéseden, ezután sem fogok.

☃ 35 éves meleg srác ☃

2013. jan. 7. 16:30
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nagyon örülök, hogy meleg vagyok. És ha lehetne sem változtatnék ezen. :)
2013. jan. 7. 17:04
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
igen, szeretünk, a kis buktatók ellenére
2013. jan. 7. 19:54
 24/28 -Agile válasza:
100%
Igen, 18/F vagyok. Engem jobban izgat egy leszopható pénisz, mint egy vagina. Jobban szeretem a pasikat, de az utcá nem mutatom, csak a négy fal közt az ágyban. Tényleg. Egy pénisz jó, el lehet vele játszani, és a párom is imád leszopni engem.
2013. márc. 9. 17:18
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ez nem szeretet kérdése. Így születtünk. Én próbálok nem meleg életet élni, mert sem a családom, sem a környezetem nem fogadna el így sajnos. Már nagyon szenvedek, mert van egy srác, aki nagyon tetszik, de nem merem felvállalni a másságom. A többi negatív válaszolónak üzenném, hogy a homoszexualitás nem csak szexből áll.

21/f

2013. márc. 9. 19:48
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, nemtudom mennyire lessz előnyös számodra, hogy heteró életet akarsz élni melegként..

De.. Mindenki maga dönt.

2013. márc. 16. 18:52
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

03-09 19:48 vagyok!

Nem élek heteró életet sem. Nem ismerkedem senkivel (csak csendben tönkre megyek). Sajnos eléggé homofób körülöttem mindenki (családom és ismerettségi köröm). Nem viselkedem b.zisan, sőt még az öltözködésem sem olyan. Ne értsetek félre nem akarom reklámozni, mert sztem ez nem tartozik senkire, de már jó lenne kicsit boldog lenni. :(

2013. márc. 16. 19:39
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

26 os vok.

Na látod..

Épp ez a gond. A környezeted a nagy ok.

Még sok másnál is.

Nálam is.

Én például, általában beveszem a lesz@rom tablettát, a homofóboknak nemkötök az orrukra semmit, nemvagyok b.zis sem én sem, de ISMERKEDEM :)

És hogy mi történik a négy fal között, senkinek semmi köze :)

2013. márc. 16. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!