Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ha lenne rá mód, lennétek inkább heterok?
Tegyük fel létezik egy egyszeri fájdalommentes biztos eljárás, amitől megszűnik a homogén hatása, és normálisak lehetnétek. Akarnátok ez vagy sem?
Indokot, kort+nemet írjatok
Semmi rossz szándék nincs a kérdésben, csak érdekel. Ha valaki kötözködni akar csak, az inkább ne is írjon semmit.
Engem egyáltalán nem zavar, hogy a jóképű srácok jönnek be... sőt... nagyon is élvezem. A világért nem változtatnék rajta.
22F
Úgy gondolom, akinek megfordul a fejében egy ilyen változtatás, ami teljesen szembe megy a belső természetével; az semmiképpen nem önakaratából, sokkal inkább egy rendkívül erőszakos környezeti behatás miatt történne. Szerintem nem változtatna rajta senki önszántából.
Btw, mi számít normálisnak? :)
Én sem szeretnék változtatni, mivel nem volt könnyű magamat elfogadnom, mostmár ilyen vagyok, így érzem jól magam, rájöttem, hogy számos előnyös oldala is van a homoszexualitásnak.
Egyedül amiatt gondolkodnék el a heteróvá változáson, hogy akkor lehetne saját gyerekem.
26/F (meleg)
✔ Ugyan már. Miért is kellene változni? Mindenki mindenütt csak változásokat akar, felesleges kérdések ezreit próbálják milliárdos kutatásokkal megválaszolni, módosítani a genetikát, személyiséget.. Mi a francnak. Aki így melegként él nem tartom valószerűnek, hogy bármikor is az ellentétes nem felé fordulna.
✌ 35 éves meleg srác ✌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!