Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A heterók miért hiszik azt, hogy a melegek nem szerelmesek egymásba, csak testi vonzalom van közöttük?
Mi még csak 3 hónaposak vagyunk, de az előző (és egyben első) kapcsolatom 2 évig tartott és egyáltalán nem csak a szexről szólt..
A mostani kapcsolatom pedig még az előzőnél is erősebb érzelmi szálakon alapul. Mindketten úgy érezzük, hogy megtaláltuk a másikban, amit kerestünk és tervezzük a közös jövőt (nem csak a következő 1 évre előre!).
22F meleg
Én nem gondolom, hogy csak testi vonzalom van közöttük. Sőt, tudom is, mert nem egy példát láttam már az ellenkezőjére (vagyis, hogy melegek és nagyon szeretik egymást).
A homofóbok pedig szerintem túlnyomó többségben ostobák, és szűklátókörűek, így mást nem igazán lehet tőlük várni.
Mi két és fél éve vagyunk együtt a barátommal és közös jövőt tervezünk szintén. Sok a tartós meleg kapcsolat, csak hát titokban marad, vagy kevesek előtt lehet beszélni róla.
23 meleg F.
én is észrevettem a jelenséget. de hozzátenném, hogy szerintem tökmindegy, milyen területről van szó, mindig a szex kerül előtérbe. és általában első helyen.
ha azt mondom, összebarátkoztam egy transzlánnyal, már az a kérdés pattan ki az emberek szájából, hogy "hú, és farka van?"
ha valahogy szóba kerül, hogy "igen, nem csak úgy hiszed, hanem tényleg együtt van X és Y (mindketten lányok)", akkor első kérdés-töprengés ritkán más, többnyire csak az, hogy "és szerinted hogyan szexelnek? melyik nyalja ki a másikat? szerinted szoktak ollózni?"
stb.
de heteró oldalon is, ld. gyakorikérdések.hu-n itt a kategóriában, ha párkapcsolat alakulgat, mintha csak az lenne lényeges, hogy "hú, vajon szűz-e még?" és egyéb hasonlók.
szerintem ez nem a homofób cisznemű heterók privilégiuma, mármint az érzelmek létezésének mellőzése - hanem általában bárkié. bárkié, aki ragaszkodik a tévképzetekhez, korlátokhoz; aki nem kíváncsi a többre, de megelégszik a felszín kapargatásával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!