Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A heterók miért hiszik azt, hogy a melegek nem szerelmesek egymásba, csak testi vonzalom van közöttük?
Elég gáz, hogy csak a felvonulásból tudsz kiindulni. Ilyen erővel én is mondtam, hogy az összes heteró örömlány és strici! Pff!
23 meleg F.
Hogy őszinte legyek, a durva az, hogy (legalábbis akit én ismerek) aki meleg, az sokkal jobban kijön a lányokkal mint a fiúkkal (persze lehet, hogy a meleg srácokkal még jobban), ezért nem értem, hogy mi a jó abban, ha egy másik fiúval van... Úgy értem, ha szex téren nézzük... engem nőként izgat egy férfi... de nem tudom elképzelni, hogy az túl jó érzés lehet ha a délebbi lyukába teszik az embernek. Persze ismerek nőt is aki engedi... de elvileg a lánynak abban nincs élvezet. szóval akkor a pasik ha együtt vannak akkor egyszerre csak az egyiknek jó? Bocs, hogy nem épp a kérdésre válaszoltam ezzel...
Egyébként én elfogadom a melegeket, a volt legjobb barátom meleg, bár sajnos sosem sikerült kiveséznünk ezt a témát és már nem az életem része. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!