Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A heterók miért hiszik azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A heterók miért hiszik azt, hogy a melegek nem szerelmesek egymásba, csak testi vonzalom van közöttük?

Figyelt kérdés
A meleg-heteró vitában azt érzem, hogy nem tudják megérteni (a homofób heterók) hogy érzelmi dolog a melegség. Attól lesz valaki meleg, hogy azonos nemű emberbe tud beleszeretni. Sok heteró férfi, meg úgy állítja be, mintha a melegek csak testi vonzalmat, vágyat éreznének egymás iránt, és szerintük, ha egy meleg egy nővel összejön és megdu.gja akkor a probléma megoldva nem meleg az illető. Úgy állítják be, mintha az érzelmek nem számítanának. Most ezt miért gondolják így? Kezdem néha azt hinni, hogy a heteró pasik se tudnak szerelmesek lenni, csak testi vágy van a barátnőjük/feleségük felé és kész. De csak nem így van ez?

2012. nov. 17. 23:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Én kézséggel elhiszem neked hogy vannak benne érzelmek, és lehetnek szerelmesek egymásba. De ettől még továbra is undorító és természetellenes dolognak tartom. A dolog puszta léte zavar nem a megvalósítás másodlagos...
2012. nov. 23. 10:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Jó megértem, hogy zavar. De miért zavar, tehát pontosan mi a zavaró benne? Nem kötekedni akarok, csak meg akarom érteni a - nem elfogadó - heterók gondolkodás és érzés világát. Mondjuk számtalan elmélet van miért zavarja a - nem elfogadó- heterókat, az egyik: a férfiasság mintaképének kikezdése, esetleg ez is számít tehát, hogy egy heteró nem tud férfiként gondolni egy meleg emberre?
2012. nov. 23. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Elég gáz, hogy csak a felvonulásból tudsz kiindulni. Ilyen erővel én is mondtam, hogy az összes heteró örömlány és strici! Pff!

23 meleg F.

2012. dec. 19. 21:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek, a durva az, hogy (legalábbis akit én ismerek) aki meleg, az sokkal jobban kijön a lányokkal mint a fiúkkal (persze lehet, hogy a meleg srácokkal még jobban), ezért nem értem, hogy mi a jó abban, ha egy másik fiúval van... Úgy értem, ha szex téren nézzük... engem nőként izgat egy férfi... de nem tudom elképzelni, hogy az túl jó érzés lehet ha a délebbi lyukába teszik az embernek. Persze ismerek nőt is aki engedi... de elvileg a lánynak abban nincs élvezet. szóval akkor a pasik ha együtt vannak akkor egyszerre csak az egyiknek jó? Bocs, hogy nem épp a kérdésre válaszoltam ezzel...

Egyébként én elfogadom a melegeket, a volt legjobb barátom meleg, bár sajnos sosem sikerült kiveséznünk ezt a témát és már nem az életem része. :(

2013. aug. 6. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!