Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy egyre többször lehet olyanról hallani, hogy két barát/barátnő lefekszenek egymással, miközben mindketten heterok?
Tevedsz kerdezo az elso jol irta aki szuletett hetero az undorodik a sajat nemetol ugy ahogy en sem birom a ferfiak szagat , leheletet, taszit a kozelseguk es ott kerulom a testi kontaktust ahol csak tudom!
Ezert is tartom magam heteronak ,de aki ettol egy kicsit is elter az mar bi vagy meleg.
Miért undorodna a saját nemétől a hetero? Én hetero vagyok. Nem undorodom. Csak én ezt nem kívánom és nem fogom kipróbálni se. Minek kell címkézni ki ez ki az?
Igen kérdező, azért merik felvllalni és kipróbálni mert manapság egyre elfogadottabb melegnek lenni.
25F
Én nem vagyok értetlen. Te vagy éretlen.
25F
Pontozzon le bárki engem is, mint az előttem szólókat, de aki kipróbálja a saját nemével, de inkább úgy írom, aki többször kipróbálja a saját nemével és azért, mert vágyik a dologra, izgatja szexuálisan, az nem hetero, hanem minimum biszex.
Tehát miért próbálja ki egyre több hetero?
Olyat el tudok képzelni, hogy nem élvezi a dolgot, de akkor arra rá kellett jönnie menet közben és nem kívánja többször.
Aki viszont belekóstolt és tetszik neki, az mint már említettem, nem lehet hetero.
Ennek ez az alapja és ezt illene elfogadni, ha már kérdezitek.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a hetero undorodik a saját nemétől meg ilyenek mert ezzel egyrészt az antiszocializáltságát mutogatja illetve ezzel próbálja magát is győzködni, hogy már pedig ő véletlenül sem meleg, szóval ez mindenképp beteges felfogás.
Nem kell szeretni, de éppen undorodni se. A semleges érzelmek nagyobb heteroságra utálnak mint a gyűlölet meg undor.
Ha ezek után is van kérdésed vagy valami nem tiszta, el lehet még róla filozofálgatni, bár már valaki említette, fölösleges címkézni...:
Egy meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!