Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy egyre többször lehet olyanról hallani, hogy két barát/barátnő lefekszenek egymással, miközben mindketten heterok?

Figyelt kérdés
Egyre többet hallok ilyesmiről, velem is előfordult párszor. Szerintetek a mai világ nagyobb részben fogadja el a "másságot", és mivel többet beszélünk róla általánosságban ezért a mai tinik is nyíltabban kezelik ezt a témát és ezért nem félnek kipróbálni és felfedni a bennük rejlő kis melegséget heteroként?

2015. dec. 23. 18:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Istenem heterok, ha egy baromi jól szopó srác bekapja neked, hidd el fel fog állni, mert ez fizikális inger.

A másik sok olyan hetero pasi van akinek felesége van, de nem hajlandó szopni a pasi meg szereti ha szopják, ha másik nőhöz megy azt megcsalásnak tekintené, de az belefér neki, hogy egy kancsó lep...ja.

2016. márc. 2. 15:06
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

ha belelátnánk a haverjaink fejébe, nagyon meglepődnénk…..

Elég nagy haveri körben csak én vagyok bi, nem kismiskák a haverjaim..

Az évek alatt a 95%-ukkal valami így vagy úgy összejött, ami nem volt heteros dolog (az itteni heterok szerint).

Volt, hogy részegen, volt, hogy józanul és soha nem én kezdeményeztem..

2016. márc. 2. 15:10
 23/24 anonim ***** válasza:

21!

Az undorrol meg nem hallottal?

A tudat hogy egy pasi kozelit az nem izgato hanem pont az ellenkezoje...

Es szophat akarmennyire jol nekem logna vegig!

2016. márc. 2. 15:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Akkor mi van az olyan melegekkel, akik állítják, hogy 99%ig melegek, és mégis lefekszenek ellenkező neműekkel, csak hogy megfeleljenek az elvárásoknak. Ők is kibírják, nem kaptak sokkot tőle. Persze, vannak teljesen extrémen heterok, ahogy melegek is. Kinsey skála azért nem hazudik.
2016. márc. 4. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!