Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van egy csaj akit pár éve...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj akit pár éve ismerek suliba voltunk akkor többször összefutottam vele jóba vagyunk egymással és szerintem lehetne több is köztünk csak hát egyszer mintha adná magát máskor meg nem ilyenkor mi van most?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 20:36
 1/5 Dave_98 válasza:
Nem sok tapasztalatom van ezen a téren, de szeintem ha kisebb bókokat kap tőled (pl. milyen szép haja van, gyönyörűen mosolyog,...) akkor idővel lehet szorosabb lesz a kapcsolatotok egymással.
2015. jún. 20. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2015. jún. 21. 07:26
 3/5 anonim válasza:

Nem tudom milyen az a lany,de olyan ribinek tunik,boccs a kifejezesert,de azok szoktak ilyenek lenni h tetszelegnek aztan semmi raunnak az egeszre...nem tudom milyen a csaj,sztem probalkozhatsz azert nala de nem tudom

Amugy 14\L vagyok,nekem az olyan fiuk jonnek be akik aranyosak nem beszelnek csunyan es nem menoznek ja es nem streberek azert:D

Bocsi h igy meselgetek,de sztem az segit ha egy lany velemenyet is kikered irhatsz meg priviben ha akarsz:)

2015. jún. 25. 22:33
 4/5 anonim válasza:
3# szóval ne menőzzön, stréber se legyen. Értem. Akkor ezt hogy gondolod? Valamelyik mindenkibe megvan. Ha a strébert arra érted hogy túl komolyan veszi a tanulást, akkor ha valaki nem "stréber", biztos fog menőzni, akár a nagy arca miatt,akár viccből. Én is szoktam gyakran ilyen bőmellényű vicceket elsütni és a haverjaim általában így nevetve lelegyintenek, a lányok többnyire nevetnek rajtuk. Emellett 4-es, 5-ös tanuló vagyok. Szerintem a minimális ego az mindenkibe megvan. Van egy köztes eset, amikor annyira csöndes éy buta, hogy így fogalmazzak, valaki, hogy szinte észre se veszed. Nem tudom te milyen tökéletes fiúról álmodsz te szerintem vissza kellene térni a valóságba. Én is álmodok olyan lányról, aki szép és nem nagyképű, de ha szép, arról valószínüleg ő is tud, ezért kicsit egoszag lesz ott is. Ideje reálisan nézni a dolgokat...fiú vagyok
2016. jún. 2. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:
én is fiú vagyok köszi! :D értem mit mondasz csak hát a nők nem egy könnyű eset ha azt nézzük meg kapni sem őket
2016. jún. 3. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!