Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek miért van az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van az, hogy egyre többször lehet olyanról hallani, hogy két barát/barátnő lefekszenek egymással, miközben mindketten heterok?

Figyelt kérdés
Egyre többet hallok ilyesmiről, velem is előfordult párszor. Szerintetek a mai világ nagyobb részben fogadja el a "másságot", és mivel többet beszélünk róla általánosságban ezért a mai tinik is nyíltabban kezelik ezt a témát és ezért nem félnek kipróbálni és felfedni a bennük rejlő kis melegséget heteroként?

2015. dec. 23. 18:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%
sya én lesby wagyok irhatsz nyugodtan:)
2015. dec. 23. 20:08
 12/24 anonim ***** válasza:
65%

A szex és a szerelem két különböző dolog, a szexben sok mindent kipróbálhat az ember pusztán kíváncsiságból vagy azért, mert jó érzés. Ez még önmagában szerintem nem jelent semmit. Ha veszel egy vibrátort és azzal élvezed a szexet, attól még nem leszel vibrátorszexuális.

Én lányként a lányokat szeretem, fiúval még sosem voltam, régóta párkapcsolatban élek és korábban is volt hosszabb kapcsolatom. Emellett viszont a péniszt nagyon jó kis találmánynak tartom :P

Amúgy igen, a fokozódó nyitottság biztos szerepet játszik abban, hogy a fiatalok bátrabban kipróbálnak mindent, amihez kedvük támad. És ezzel szerintem nincs is semmi baj, mindaddig, amíg mindkét fél hozzájárulásával, érzéseinek tiszteletben tartásával és biztonságosan (óvszerrel) történik.

2015. dec. 24. 10:38
 13/24 A kérdező kommentje:
Eddigi legjobb válasz, teljes mértékben egyet értek veled kedves előző:)
2015. dec. 24. 14:46
 14/24 anonim ***** válasza:
31%

ITT CSAK TANULNI LEHET !!....és be sem kell iratkozni....

Már mint legközelebb ne klikkeljek ide ....ennyi tudatlant!!!!!!

2015. dec. 24. 15:37
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

15-ös: Ha betegnek akarsz titulálni, csak tessék, akkor én vagyok az egyik legboldogabb beteg ember a Földön, mert olyan párom van, akire mindenben számíthatok (tényleg sok rázós helyzetben mellettem volt már) és akit imádok :)

Ha pedig "a természet próbál jó útra téríteni", akkor üzenem neki, hogy azt eddig nem sikerült, de köszönöm, hogy színesíti a szexuális életünket a "természetellenesen" nőnemű szerelmemmel :D

2015. dec. 24. 16:53
 16/24 anonim ***** válasza:

mert beszélnak rólla,illetve az emberiség létszáma is nővekszik. ezért az egymással nyalakodó lányok száma is növekszik.

és persze vannak akik mindent kiakarnak probálni,amit a mai világ jóval egyszerübbé tesz mit mondjuk akár 15ével ezelőtt.

2015. dec. 25. 13:20
 17/24 anonim ***** válasza:

Egy hetero pasinak nem áll fel a farka egy szőrös pasira.

Tehát az illető nem hetero

2016. jan. 5. 19:09
 18/24 anonim ***** válasza:
94%

" manapság rengetegszer lehet hallani ilyesmikről, de mivel nem éreznek a velük azonos nemű illető iránt romantikus vonzalmat ezért nem tartják magukat biszexnek "

Ezen mindig jót mosolygok. Amikor azzal magyarázzák, hogy nem szeret bele saját neműbe, ezért hetero. Tehát az is hetero, akinek életében sose volt vele azonos neművel dolga, csők se.. de az is hetero, aki néha összefekszik azért a saját nembeliejivel.. :D Aha. Akkor vannak heterok, meg überheterok?

Ez inkább hárítás, mert senki se szívesen vallja be magának, hogy biszex (legalábbis kevesen). Mert a nagy elfogadásba, a társadalom nagy része még mindig deviánsnak tartja ezt.

Amúgy mi van akkor az olyan férfival, aki csak dugja a nőket, de nem érez vonzalmat irántuk? Aszexuális, csak testiségre kellenek neki a nők? :D Hülyeség az érzelmeket belevinni a szexualitás fogalmába.

2016. febr. 10. 23:51
 19/24 anonim ***** válasza:

17-es. Miért? Egy szőrtelen pasira feláll?😂

Nem hinném...

2016. márc. 1. 19:16
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem!

Egy heteronak arra sem!😂

2016. márc. 2. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!