Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lennétek inkább heterók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek inkább heterók?

Figyelt kérdés

Kérdésem minden biszexhez, leszbikushoz és meleghez szól, azért raktam leszbikus kategóriába, mert énmagam is az vagyok.

Azon gondolkoztam, hogy annak ellenére, hogy egy olyan csoport tagja vagyok, ami társadalmilag kiközösített, mert betegnek és abnormálisnak tekintenek, még így is sokkal inkább lennék ilyen, mint heteró.

Sok a hátráltató tényező, pl kapcsolatoknál, hisz általában nem mondhatjuk ki nyíltan az orientációnkat és kevesebb ember közül választhatunk. A magyar állam nem adja meg nekünk ugyanazokat a jogokat, mint a heteróknak. Vannak olyan országok, ahol melegségünk miatt megölhetnek vagy börtönbe csukhatnak.

Hogy miért is választanám a leszbikus létet? Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni az életemet anélkül, hogy nőkhöz vonzódjak. Testileg, lelkileg és nagyjából mindenhogyan.

(Az még külön ráadás, hogy a fogamzásgátlás és teherbeesés miatt sosem kell aggódnom)

Ti mit gondoltok? Ha volna döntési lehetőségetek, hogy heterók legyetek, megtennétek, vagy maradnátok melegek?

19N

2016. febr. 27. 22:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
28%

Kedves utolso,

Hat csak sajnalni tudlak, hogy olyan hazassagok, kapcsolatok vannak a kornyezetedben ahol a nok elnyomottak, rabszolgak stb.

2016. febr. 28. 07:44
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
Soha nem lennék heteró. Boldog vagyok, hogy a lányokat szeretem, és remélem egyszer lehet feleségem itthon. L/17
2016. febr. 28. 08:25
 13/31 anonim ***** válasza:
82%
Mint ahogy előttem is írták, ugyan úgy, én is élvezem hogy bu*i vagyok. Persze, szívok mint a torkos borz, pl ha sikerül egy olyat össze hoznom hogy elkezdek vonzódni a meleg barátom után (amit persze sikerült is össze hozom), de akkor is olyan előnyei vannak az életben. Bocsi lányok, ezt ne vegyétek sértésnek, de olyan jó hogy nem kell a ti agya járásotokat megértenem, tudnom hogy mi érdekli a nőket, hanem egyszerűen úgy ahogy van, csak a fiúkra kell összpontosítani. Pont tegnap néztem ilyen perk of being gay (meleg lét előnyei) dolgot netten, és megállapítom hogy 2 különböző neműnél olyan sok kompromisszumnak kell lennie, hogy az nem igaz. Vegyük pl a nemi igény mértékét, hány hetero srác rinyálkodik hogy a barátnőjenek nincs kedve. Míg 2 fiú vagy 2 lány esetében ez a probléma nincs, mert közelebb vannak egymáshoz. Tele van szívásokkal az élet, persze, de teljesen más élmény. Annyira bírom hogy a lány osztálytáraimnak semi hatalmuk nincs felettem, azzal hogy kirakják a kirakatba. Szóval így mind ezek után, nincs az az isten, se pénz, amiért lemondanék a srácokról.
2016. febr. 28. 10:27
 14/31 anonim ***** válasza:
24%

Sziasztok!

Ez egy nagyon jó kérdés és a válaszok is értelmesnek tűnnek.Én azt szeretném kérdezni hogy hol tudnék ilyen emberekkel ismerkedni,inkább csak leszbikusok,biszex lányok érdekelnének,hogy miért mindkét nem,és milyen egy lánnyal azonos neműként...mindezeket én hetero srácként kérdezem,érdekelne.

28f

2016. febr. 28. 11:15
 15/31 anonim ***** válasza:
7%
csak a csúnya lányok lesznek leszbik aztán előjönnek olyan feminista vergődésekkel mint pl: ma 06:49 vagy a többiek
2016. febr. 28. 13:16
 16/31 anonim ***** válasza:
88%

Előttem lévő: Ez aztán a megállapítás. :D Nekem rengeteg srác nem hiszi el, hogy leszbikus vagyok, pont az ilyen fajta gondolkodásért, hogy csak a "ronda, izléstelen, igénytelen, kövér és rövid hajú lányok" leszbikusok. Ez olyan, mintha csak a rózsaszínban járó, tiniribiként viselkedő fiúk lehetnek csak melegek.

Nőies nő vagyok, hosszú hajjal, sminkkel és igényesanek tartom magamat, még sem érdekeltek soha a férfiak, a nőkkel ellentétben. És igen, mint a kérdező és itt sokan másak, én sem lennék hetero, hogy ha lehetnék. Bár engem és a barátnőmet is szinte kidobtak otthonról egymás miatt, a családunk szinte utál minket, de még így se éri meg.

Nem utálom a férfiakat, nem fogok rosszat mondani rájuk. Ez olyan, hogy van, aki a hideg, van aki a meleg időjárást szereti inkább. Nekem sokkal több előny leledzik a leszbikus párkapcsolatban. (Mint mondták a fogamzásgátlásra se kell ügyelni, általában szerintem egy ilyen kapcsolat sokkal tartósabb, mint egy hetero, valamilyen szinten két nő jobban megérti egymást, ahogyan két férfi is, és a többi)

2016. febr. 28. 13:39
 17/31 anonim ***** válasza:

A biszexuálisokat, ha ellenkező neművel járnak, sokszor megvádolják, hogy a "könnyebbik út miatt", a társadalom miatt csinálják. A melegek ezért se szeretik sokszor a biszexuálisokat.

De valóban van aki cska lázadásból, feltűnési viszketegségből mondja, hogy "pán", vagy "bi" - főleg lányokra gondolok - , ahhoz képest pasival járnak, meg lebabáznak, stb. :) Érdekes.

2016. febr. 28. 14:28
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
én meleg vagyok, de semmi pénzért nem változnék meg..ilyennek születtem, így is érzem jól magam,miért kellene változtatnom azon amin nem lehet..
2016. febr. 28. 18:20
 19/31 anonim ***** válasza:
14%
Milyen fura, hogy gyakorikérdéseken állandóan felbukkan egy csomó nőies full leszbi nő,a valóságban meg sose hallottam ilyenről. :D Biszex csajokról tudok max, aki nőies.
2016. febr. 28. 19:32
 20/31 anonim ***** válasza:

én a hetróságot választanám.

legalábbis itt és most. sajnos nagyon nem vagyunk azaz ország,és kultura ami kedvezne a LMBT-emberkéknek.

és televan minden a hülye sztereotipiákkal velünk kapcsolatban,meg persze a bisex csajok mindenkinek oké,de bi srác az már rögtön pfuj.

30/f/bi

2016. febr. 28. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!