Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert itelik el a melegeket? Mivel masok mint a heterok?
Tudod minden embernek más az intelligenciája. Nemítélkezem azok felett aik elítélik őket mert azt tarják megfelelőnek de nekik sem kellene ítélkezni azok felett akik éppen azt elfogadják.
Mindenki más fogd fel úgy és nefoglalkozzál vele.
Én bevallottan nem szeretem őket. Erre ők mindjárt a homofóbiával vagdalkoznak. Valaki kitalálta ezt a baromságot, most minden meleg ezt üvölti. Na most én a mákos tésztát sem szeretem. Akkor mákostésztafób vagyok? Meg rinocéroszfób? A melegek nem szeretik a heterókat. Akkor ők heterofóbok?
Amúgy semmi bajom velük. Rengeteg nagy ember volt meleg, nagyon sokat veszített volna a világ, ha ők nem lettek volna. De maradjanak a cipőjükben és ne akarjanak olyat rám erőltetni, ami nekem nem jön be.
Miquel, te egy értelmes embernek tűnsz a válaszaid alapján. Mondd már meg, hogy ki akar bármit is rád erőltetni és hogyan?
"A melegek nem szeretik a heterókat." Ez sem igaz általánosságban. A lakosság mondjuk 5%-a meleg, tehát egy átlag melegnek jelentős számú heteró ismerőse és akár barátja is van jellemzően. Fordítva is, csak hát általában fordítva nem nagyon vannak tudatában ennek.
Mit akarnak rám erőltetni? Mondok példákat. Én nem szeretem a birkózó sportot. Taszít a látványa, hogy két javarészt meztelen férfi hentereg a szőnyegen. Volt pofám ezt leírni, erre hárman is azzal jöttek, hogy azért nem szeretem a birkózás látványát, mert látens meleg vagyok.
Néha kapok privát üzenetet innen is onnan is. Felajánlkozást is, noha sohasem titkoltam sem a koromat, sem azt hogy jobban szeretem a vadász, mint a préda szerepét. A csajok megértették a nemleges választ, a meleg férfiak nem.
Azt írod, 5%. Biztosan utánanéztél, én meg nem. Nekem mindazonáltal sokkal többnek tűnik.
"erre hárman is azzal jöttek" na de érted, hülyék mindenhol vannak (itt meg aztán bőven jut).
Szerintem kb bármit is állítasz, sőt, kérdezel és lesz három ember, aki elküld itt a sunyiba :)
Azért érdekes amit írsz a privátokról, mert én bi vagyok, nem sokkal fiatalabb mint te és én szinte sosem kapok privátot. Néha-néha egyet, de azt is legtöbbször olyan szinten megírva, hogy említésre sem méltó. Lánytól meg aztán talán tényleg nem is kaptam még, legalábbis nem jut eszembe.
A birkózást én sem szeretem amúgy, ami kis földharcot tanultam, azt sem élveztem, pedig volt, hogy amúgy olyan sráccal gyakoroltam, aki elvileg bejött volna. Nem hiszem, hogy ez releváns lenne akármire is.
Az a legfőbb baj, hogy a melegek nem tudnak utódot nemzeni. Nőknél még csak-csak kivitelező, de két férfi nem igazán alkalmas rá.
A társadalom pedig elvárja, hogy legyenek utódok. Igazából az összes vallási, meg politikai vélemény mind erre vezethető vissza. Szaporodj-sokasodj, család, rokoni közösség, nemzetség érdekeivel szembe mennek a melegek.
Az átlag ember meg fél az ismeretlentől és jellemzően azok ítélik el legjobban a melegeket, akik egyet se ismernek személyesen. Látják őket a tévében, meg minden felé és az előítéletek rabjai.
Hogy szaporodjunk..nem vagyunk elegen? Nincs így is túlnépesedés? Tudod a természetnek megvannak a maga módszerei, és egy bizonyos határon meg fog állni a népességnövekedés. A háborúk,a halálos betegségek, járványok vagy akár a melegség. Minél többen leszünk, ezek annál jobban fogják befolyásolni a népességnövekedést. Habár kutatások szerint a melegek aránya kb mindig ugyan annyi volt, az már más kérdés hogy az egyes korszakokban az emberek mennyien vállalták fel. A középkorban nyilván senki, mert azért halál büntetés járt volna..ma az embereknek kezd megjönni az eszük és rájönnek lassan a dolgokra hogy mi miért van, és elfogadóbb az emberiség.
Egyébként egy csomó fogalmat félre értelmeztek amikor rossz jelzőkkel illetitek a melegeket.
De remélem érted hogy mit próbáltam elmagyarázni.:)
Masters & Johnson több mint 50 évnyi publikus kutatásainak ide vonatkozó konklúziója:
Minden emberben benne van a saját nem e felé való vonzódás!
De ez a társadalom nagy részében elfojtódik, mert megleli a boldogságát az ellenkező nemnél.
A férfiak~37%-a a nők ~44%-a latens homoszexuális.
Minél nagyobb a látencia annál hangosabban üvölt egy férfi a "mocskos bu,zi,k" ellen.
Tömören ennyi.
Amellett nagyim mondása erre is igaz:
"Az kiabál akinek a háza ég!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!