Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a melegeket szekálni folyton, miért nem lehet csak elviselni hogy igenis léteznek, és olyanok mint a heterók?
Semmivel sem különbek a többi embernél,mégis azt látom,hogy homofób emberek rendszeresen köpködnek rájuk: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__45..
Ha nem érdekli az illetőt a melegség,mit foglalkozik vele?
Én nem foglalkozok olyan témával,ami nem érdekel!
Tök gáz ha vki a fiúkat szereti :D
Egy ismerősömről se tudom hogy meleg de ha megtudnám akkor tuti kiröhögném.
Undorító amit művelnek.
Mért lennének ojanok mint a heterok???? WTF?
Mit érdekel engem a sok homok falvi pocsk0szörű?
Szo0p@ssàk egymàst aszt maradjanak csendben! :@
Miért vannak ennyire felpontozva a bunkó megnyilvánulások?
Érdekes ott több intelligens ember válaszolt,és ott le is pontozták az ilyen homofób barmokat!
De gondolom idővel itt is le lesznek,nyomkodom is becsülettel a pirosat,mintha kötelező lenne :DD
Engem nem zavarna ha nem vonulgatnának, meg nem azért lennének melegek mert ez egy "menő" dolog. Szerintem a normális melegek nem szégyellik, de nem is mutogatják magukat felvonulásokon. Én sem vonulgatok mert hetero vagyok.
18/l
Szerintem ha azt mutatnák meg hogy ők is vannak olyan értékes emberek mint a heterók akkor jobban elfogadnák őket.
Művészeti rendezvényeket szerveznének, hátrányos helyzetűeket segítenének stb... mindjárt más lenne a hozzáállás. Nem csak a tangabugyit kéne megmutatni.
#9folyt.
Jelenleg a liberális sajtó már cikit csinál abból ha valaki nem megy ki velük vonulni. Na erre már biztos hogy egyesek zsebében nyílik a bicska...
Nagyon nem így kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!