Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kell a melegeket szekáln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a melegeket szekálni folyton, miért nem lehet csak elviselni hogy igenis léteznek, és olyanok mint a heterók?

Figyelt kérdés

Semmivel sem különbek a többi embernél,mégis azt látom,hogy homofób emberek rendszeresen köpködnek rájuk: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__45..

Ha nem érdekli az illetőt a melegség,mit foglalkozik vele?

Én nem foglalkozok olyan témával,ami nem érdekel!

2013. júl. 6. 17:36
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
19%
Pont azért nem olyanok mint a heterók,mert nem azok.
2013. júl. 6. 17:38
 2/30 anonim ***** válasza:
6%

Tök gáz ha vki a fiúkat szereti :D

Egy ismerősömről se tudom hogy meleg de ha megtudnám akkor tuti kiröhögném.

Undorító amit művelnek.

2013. júl. 6. 17:38
 3/30 anonim ***** válasza:
35%
Ha nem vonulgatnának és nem tolnák az arcunkba magukat, sokkal inkább elfogadnák őket.
2013. júl. 6. 17:40
 4/30 anonim ***** válasza:
13%

Mért lennének ojanok mint a heterok???? WTF?

Mit érdekel engem a sok homok falvi pocsk0szörű?

Szo0p@ssàk egymàst aszt maradjanak csendben! :@

2013. júl. 6. 17:41
 5/30 anonim ***** válasza:
19%
Nem foglalkozna velük senki,ha nem tolnák őket a képünkbe,ha akarjuk,ha nem.Itt van pl az ún. meleg demonstráció stb.Meg a sok média duma az elfogadás szükségességéről,mielőtt még bárki is kirekesztette volna őket.Hergelik a társadalmat ezekkel a baromságokkal,mint a dohányosok büntetésével.
2013. júl. 6. 17:43
 6/30 anonim ***** válasza:
5%
Melegek, akkor maradjatok csöndben, senkit nem fog zavarni, hogy vagytok, de hogy itt menőztök, h márpedig ti, így jóhogy mindenkinek elege van a témából. Freddy Mercury beállítottsága vajon kit érdekelt volna? senkit. minek hangoztatta? most tessék, van aki elítéli, amúgy meg a kutyát se érdekelte volna. én sem teregetem ki nagyközönség elé a különböző magánéleti dolgaimat, mert senkinek semmi köze hozzá. Engem is megutálnának, ha magánügyeimmel hencegnék az emberek előtt, és elegük lenne belőlem. ennyit erről.
2013. júl. 6. 17:47
 7/30 A kérdező kommentje:

Miért vannak ennyire felpontozva a bunkó megnyilvánulások?

Érdekes ott több intelligens ember válaszolt,és ott le is pontozták az ilyen homofób barmokat!

De gondolom idővel itt is le lesznek,nyomkodom is becsülettel a pirosat,mintha kötelező lenne :DD

2013. júl. 6. 17:52
 8/30 anonim ***** válasza:
17%

Engem nem zavarna ha nem vonulgatnának, meg nem azért lennének melegek mert ez egy "menő" dolog. Szerintem a normális melegek nem szégyellik, de nem is mutogatják magukat felvonulásokon. Én sem vonulgatok mert hetero vagyok.

18/l

2013. júl. 6. 18:02
 9/30 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem ha azt mutatnák meg hogy ők is vannak olyan értékes emberek mint a heterók akkor jobban elfogadnák őket.

Művészeti rendezvényeket szerveznének, hátrányos helyzetűeket segítenének stb... mindjárt más lenne a hozzáállás. Nem csak a tangabugyit kéne megmutatni.

2013. júl. 6. 18:05
 10/30 anonim ***** válasza:
4%

#9folyt.

Jelenleg a liberális sajtó már cikit csinál abból ha valaki nem megy ki velük vonulni. Na erre már biztos hogy egyesek zsebében nyílik a bicska...

Nagyon nem így kéne!

2013. júl. 6. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!