Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a melegeket szekálni folyton, miért nem lehet csak elviselni hogy igenis léteznek, és olyanok mint a heterók?
Semmivel sem különbek a többi embernél,mégis azt látom,hogy homofób emberek rendszeresen köpködnek rájuk: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__45..
Ha nem érdekli az illetőt a melegség,mit foglalkozik vele?
Én nem foglalkozok olyan témával,ami nem érdekel!
Ha valaki férfival hál úgy mint ahogy asszonnyal szoktak....Ezért meg kell halniuk!
In nomine Patris et Figli et Spiritus Sancti,Amen!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__45..
Szerintem az ilyen melegek miatt van ez a sok előítélet!
Erre én is azt mondom,hogy beképzelt,buta,korlátolt mint a béka s..ge!
Erre visszakérdezhetnék, hogy miért kell folyton szekálni azokat az embereket, akiknek az a véleménye, hogy nem kéne az utcán mutogatni magukat? Ha a liberókat nem érdekli a véleményem, mit foglalkoznak vele mégis?
És a válasz:
Ha nem az arcom előtt lóbálnák a sz-ros p-csüket, egyáltalán nem érdekelne, hogy mit csinálnak.
Az, hogy vonulgatnak az utcán, azt még eltűröm, bosszant ugyan, de csöndben vagyok.
Na de hogy a liberális véleménydiktátorok mindenkire rá akarják kényszeríteni, hogy vállaljon közösséget velük, vagy hogy a magamutogatási hajlamuk miatt lezárják az egész belvárost, és nem tudok közlekedni, mikor rohadt sürgős dolgom lenne, és qrvára elkések ezek miatt a tetvek miatt, na erre már kinyílik a zsebemben a bicska.
Pedig nem vagyok se náci, se fasiszta, se szkinhead, se hungarista, se semmi ilyesmi. Tulajdonképpen sz*rok a politikára, úgy ahogy van.
De ezzel, amit idén leműveltek a buzeránsok és a pártolóik, most szereztek egy szavazatot a Jobbiknak a személyemben.
Szóval csináljátok csak: nyomassátok az index címlapon egy héten keresztül a b*zipropagandát, bélyegezzetek mindenkit maradi, gonosz, intoleráns, fasiszta nácinak, aki nem szeretné látni, amit ezek egymással művelnek, erőszakosan támadjátok le minden közszereplőt, hogy mégis miért nem megy ki a b*zik közé vonulni. Csináljátok csak. És majd lesz nagy pislogás jövőre a választásokon,
amikor a Jobbikot kormányra szavazza az a rengeteg ember, akit hozzám hasonlóan eléggé felbosszantottak a b*zik ezzel az egésszel.
Onnantól kezdve nem lesz vonulgatás, mert a rendőrök, akik eddig ezeket az aberráltakat védték, azután majd őket fogják szétverni, ha vonulgatni mernek..
Tényleg ez kell ez nektek?
Kedves kérdező, nem tudom, ezt olvastad-e, de nem nagyon pozitív dolog:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__45..
Most ezek után csodálkozol, ha bárki is elítéli ezt?
ma 20:27
igazad lehet,én is jóképű vagyok,ezidáig csak a csúnya pasik szólogattak be....féltékenység!!nagy úr!
Azért utálják a melegeket, mert erre nevelték õket. Unalmas ez az állandó példálózás, meg általánosítás. Éppúgy van mindenféle ember a melegek, mint a heterók között. A felvonulásra épp azért van szükség,
mert nincs elfogadás, nincs jogegyenlõség. Nem igaz, hogy nincs értelme, mert van fejlõdés, ha lassan is. A közlekedési káoszt meg köszönjétek a rendõrségnek, meg az õket irányítóknak, minket is szivattak vele. Valószínû, épp az a céljuk, hogy minél többen haragudjanak ránk meg a felvonulásra emiatt. Sokkal egyszerûbb lenne az ellentüntetõket kordonnal körül venni, mint a felvonulókat, hisz jóval kevesebben vannak, és õk a eszélyesek, nem mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!