Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kell a melegeket szekáln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a melegeket szekálni folyton, miért nem lehet csak elviselni hogy igenis léteznek, és olyanok mint a heterók?

Figyelt kérdés

Semmivel sem különbek a többi embernél,mégis azt látom,hogy homofób emberek rendszeresen köpködnek rájuk: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__45..

Ha nem érdekli az illetőt a melegség,mit foglalkozik vele?

Én nem foglalkozok olyan témával,ami nem érdekel!

2013. júl. 6. 17:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
5%
Ha nem lenne felvonulás, v legalább nem közszeméremsértő módon tennék, sokkal inkább elfogadnák a buzıkat. Ez így nem más, mint provokáció.
2013. júl. 8. 17:57
 22/30 anonim ***** válasza:
91%
Tudod azért azt írni, hogy ha nem lenne akkor.....szóval így kissé álszent a hozzáállás.
2013. aug. 25. 19:27
 23/30 anonim ***** válasza:
Egyformának születtünk kivéve a melegek
2013. szept. 29. 14:14
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyanok,mint a heterók,nyilván különben nem lenne külön kifejezés a szexuális életükre.Nem rosszabb,nem jobb,de más. a Legtöbb embert meg így tanították,ez van beléjük nevelve.

Én speciel magasról teszek arra is hogy mit csinálnak otthon a heterók,meg arra is hogy mit csinálnak a melegek. Tőlem a Nyomtatójára is izgulhat,ha velem rendes,tisztességes,barátságos, akkor én is az leszek vele.Ilyen egyszerű.

2013. szept. 29. 14:34
 25/30 anonim ***** válasza:
Engem abszolút nem zavarnak a homokosok, bár nőként kicsit fájlalom, hogy ennyivel is kevesebb az esélyünk, pedig amúgy is mennyivel több nő van, és milyen kevés jó pasi. Utálom, ha elítélnek valakit azért, mert más, mint a többség. Ez tipikus birka-attitűd. Azt pedig, hogy egyes pasikból miért váltja ki azt, hogy a melegeket meg akarják verni, fel nem tudom fogni. Ahelyett, hogy örülnének, h ennyivel is kevesebb a konkurencia.
2013. szept. 29. 14:34
 26/30 anonim válasza:
Azért csináljál mert ugy mond kisebségnek számitanak mert mások mint a többi ember...nekem mimdegy hogy meleg / hetero kövér vékony az a fontos hogy bánik veled ne tudom hogy miért vannak ilyen tapintatlan emberek akik lehorgyák őket... -_- am 14/ l
2014. febr. 13. 22:09
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

nem olvastam végig a fröcsögő gyűlölködéseket illetve az egyéb normális kommenteket, viszont lenne egy megjegyzésem a #9 és egyben a #10 válaszadónak...

az egész Pride HÉT meleg kultúrális, művészi, közösségi előadássorozatokből, kiállításokból áll, és mindössze a hét végén kerül sor a felvonulásra (ami kezdetben egy melegek elleni merénylet megemlékezése volt, illetve máig az, és az egyenlő jogokért való küzdelem), amin nagy számban teljesen normális, becsülni való, tisztességes melegek és szimpatizánsok vonulnak. Az, hogy a média ezt hogyan ferdíti, és vágja be a külföldi parádékat és "p*cslóbálókat", az megint más kérdés, mindamellett, hogy közben a toleranciáról papolnak... szóval nem is csodálkozom, hogy mindenféle belelátás nélkül ennyi homofób gyűlölködik Mo.-on...

nem tudom, hogy így hogy tervezzen életett itt bármilyen LMBTQ ember...

17,5/L/L

2014. febr. 13. 22:11
 28/30 anonim ***** válasza:
A második oldalt ki is hagytam, közölni szerettem volna én is a 9#essel, hogy a pride alatt rengeteg program van és a média csak egy igen kis részét emeli ki az egésznek, persze pont a megbotránkoztatót. Billibogyó4650 mindent leírt amit közölni akartam.
2014. febr. 13. 23:00
 29/30 anonim ***** válasza:
55%

Mint az itt válaszolók nagy többségének, csupán annyi a bajom a melegekkel (illetve TALÁN nem is velük, hanem a médiával), hogy az arcunkba tolják ezt a sok ba.romságot.

Nekem van meleg haverom, írásban (líra) nagyon-nagyon tehetséges. Míg rá nem kérdeztem, eszébe sem jutott volna elmondani, nagy mellel hangoztatni, hogy ő meleg. Miután rákérdeztem, azután teljesen fesztelenül elmondta, és tovább léptünk. Egyáltalán nem zavar, hogy ő meleg. A megjelenése és a viselkedése is teljesen elfogadható, mindenkitől megtartja a három lépés távolságot, szóval sosem kezdene heteróval. Egyetemre jár, a szüleivel igyekszik elfogadtatni magát (és én segítettem is neki ebben).

Tudjátok, ő mondta, hogy ő utálja a felvonulókat, mert miatta vannak, akik őt is megbélyegzik és utálják. Szerintem megéri elgondolkodni, ha már a melegeken belül is egy kisebb csoport alakul ki, akik viszonylag normálisak, és elítélik ezt a magamutogatást, hergelést és közszeméremsértést.

Viszont szerintem arról nyugodtan le is tehetnek, hogy bármikor is teljes, 100%-os elfogadás lesz a világon bárhol. Vitatkozhatunk, hogy miért fogadják el az utcán csókolózó heteró párt, ellenben egy meleg párt leszólnak és megbámulnak (bár Amerikában vannak államok, amikben tilos az utcákon bármilyen intim érintkezés), de leginkább azért, mert nem természetes. Bár a természetben is létezik homoszexualitás, ez az egész mégsem természetes. Illetve nézhetjük olyan szempontból is, hogy a civilizáció több tízezer éves bevésődése, hogy férfi nővel, nő férfival.

Kíváncsi lennék, hogy tudják-e a melegek, vagy a homofóbok, hogy egy férfi miért talál vonzónak egy nőt, vagy fordítva. Valószínűsítem nem. Miért vonzóak egy heteró férfi számára a nagy mellek, szimmetrikus arc, formás/nagy fenék, stb.? Ezek önmagukban nem "vonzóak". A vonzódás nem egy nyers dolog, hanem egy eredmény. A szükséges és a hasznos egyesítésének eredménye. A nagy mell, nagy fenék, stb. indikátorai a termékenységnek, ezért évezredek alatt a férfi agy ezeket összekötötte - nagy mell, életképesebb utódok, fennmaradás, ezért kellett valami inger, hogy ez ne csak szükséges legyen, hanem olyan dolog is, amit akarnak. Másképp ma senki nem lenne itt. Nem mellesleg az állatoknál ugyanígy működik.

Illetve nem tudom ki hallott már a homoszexuálisok és heterók agyán elvégzett kísérletekről/megfigyelt dolgokról.

Ugyebár az valamilyen szinten köztudott, hogy a meleg férfiak "nőiesebbek" (kivétel talán az aktív fél, de nem vagyok otthon a meleg párkapcsolatokban). Adott ingerre egy homoszexuális férfi agya először az érzelmi központot hozza működésbe, míg a heteroszexuálisé a logikai központot. Tehát tulajdonképpen akár "kívülről" is megállapítható, hogy a meleg férfiak agya úgy működik, mint a heteroszexuális nőké. Kérdés marad, hogy miért? Egészen pontos válasz a mai napig sincsen erre a kérdésre, de valószínűleg ez elég közel jár az igazsághoz:

Régebben a homoszexualitást betegségként kezelték, majd mára kiderült, hogy félig-meddig valóban az, annyi eltéréssel, hogy nem betegség, hanem rendellenesség (tehát ilyen értelemben "nem természetes"). Veleszületett rendellenesség, mely az anyaméhben alakul ki. Megfigyelték, hogy homoszexuális férfiak többnyire (TÖBBNYIRE!) azokban a családokban születnek, ahol sok (fiú) gyerek van. Ezt azzal magyarázzák, hogy az anyaméh "kimerül": az első gyereknek kellő mennyiségű tesztoszteront képes "adni", a másodiknak kevesebbet, és így tovább csökken. Tehát egy családban ahol 12 fiú gyerek van, az első fiúból lesz legkisebb eséllyel homoszexuális, míg a 12-edikből a legnagyobbal. Mivel teszem azt a 12-edik fiúgyermek nem kap elég tesztoszteront, hanem mondjuk kevesebbet (akár csak annyit, mint amennyit egy nőnek fejlődő magzat kapna), az agya másképpen fejlődik, míg a teste megmarad férfinak - így tulajdonképpen nem is annyira nevetséges a "férfi teste zárt nő vagyok" kifejezés. Nagyon egyszerűen, tömören, jelenleg ezt tartják a homoszexualitás forrásának.

Ellenben még mindig, szerintem titeket max megtűrni fognak, elfogadni sosem, és nem azért, mert nácik meg intoleránsak, hanem mert nem ez az évezredes bevésődés, "a láncban hibás elem vagytok", stb.

A fentebb említett melegekkel semmi gondom, a magamutogatókkal, hivalkodókkal, hergelőkkel annál több. Felesleges, ráadásul fogalmuk sincs (se nekik, se a homofóboknak) az egész hátteréről. Illetve nyilvánvalóan a média is ferdít - ám ha ezzel a melegek tisztában vannak, miért vonulnak fel még mindig, ha azt akarják hogy elfogadják/megtűrjék őket?

Elnézést ha elírtam valamit, késő van.

2014. febr. 13. 23:29
 30/30 anonim ***** válasza:
92%

A felvonulást csak 17 éve rendezik meg, de a melegeket már előtte is ugyanúgy utálták meg elítélték (sőt még jobban), szóval felesleges ráfogni a felvonulásra, hogy amiatt van. Az meg, hogy a heteróként viselkedő melegek egy része elítéli a sztereotipikusan melegként viselkedő melegeket, csakis a társadalom hibája. A társadalom neveli bele az emberekbe gyerekkoruk óta, hogy ha valaki egy picit is nem a saját nemének megfelelően viselkedik vagy öltözködik, akkor az rossz. És ezt nem csak a heterók tanulják meg, de a melegek is ugyanúgy. És ezért ítélik el azokat, akik mások mint a többi. De nincs olyan, hogy az egyik meleg jó, a másik meleg rossz, az egyiket el kell fogadni, a másikat meg nem kell elfogadni.

A homoszexualitás, sőt a biszexualitás is, megtalálható a természetben, ergo természetes dolog. Ezen felesleges vitatkozni. Az más dolog, hogy a homoszexuális szex nem eredményez utódokat. Ezt is mindenki tudja. De azt felejtik el sokat, hogy az emberiség már régen túllépett a termékenységi kérdéseken azzal, hogy feltalálták a mesterséges megtermékenyítést meg a béranyaságot. Egy leszbikus nőnek is ugyanúgy lehet gyereke, biológiai úton, mint egy heterónak. Sőt egy meleg férfinak is. Szóval akik amiatt aggódnak, hogy a melegség miatt fog kihalni az emberiség, azok nyugodtan hátradőlhetnek a karosszékükben, mert ez nem fog megtörténni. Melegek mindig is voltak, amióta világ a világ, és mégis egyre többen vagyunk a földön, túlnépesedés van! Még jót is tenne a világunknak, ha kevesebben lennénk, nem többen, úgyhogy nem is értem, mit kell ezen a szaporodás dolgon ennyire fennakadni. Aki fél, hogy kihal a nemzet, az csináljon tíz gyereket! Semmi nem áll az útjában!

2014. febr. 14. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!