Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bűn a homoszexualitás?
Csak suliban sokszor feljött a téma, hogy rossz meg, hogy bűn, és hogy undorító, csak nem értem, hogy miért is.. Mert tényleg, ha ezt várják el tőlem, hogy mondjam azt a meleg osztálytársamra, hogy abnormális és ne barátkozzak vele, akkor legalább indokolják meg, hogy miért.
A válaszokat köszönöm, komolyan érdekelne.
Szerintem is az a legnagyobb probléma, hogy egyes emberek imádnak mások dolgaival foglalkozni... Legyen az homoszexualitás vagy bármi, ahelyett, hogy a saját dolgaikkal törődnének inkább. Egyszerűbb úgy levezetni a saját életükben lévő frusztrációt, ha gyűlölik a homoszexuálisokat, irigyek a szomszédra, vagy ha lehet azon csámcsogni, hogy xy megcsalta xx-et és stb. Pedig ezekhez a dolgokhoz az ég adta világon senkinek semmi köze nincsen, persze az adott személyeken kivűl..
A gyűlölet, az irigység és egyéb finom dolgok gyülemlettek fel ezekben az emberekben és ahelyett, hogy a pozitiv oldalát próbálnák keresni a dolgoknak, netalántán arra törekednének, hogy megszüntessék az okot, ami frusztrációt hoz az életükben, ahelyett inkább a mocskolódás megy... Ugye az sokkal könnyebb, mint megoldani a problémákat és esetleg más szemszögét is figyelembe venni és elfogadni azt is, hogy nem csak a saját nézeteik léteznek..:) Mondjuk ehhez bizonyos szintű empátia, emberség, jó indulat, intelligencia szükséges lenne...
Pont ezért fogom sajnálni a gyereked, mert szerinted marhaság.
Mindegy, nem engem fog elhagyni majd, amint lehetősége lesz rá.:)
# 33
Megkérdezhetem, hogy ha te heteroszexuális férfi vagy nő létedre eldöntenéd, hogy ezentúl nem az ellenkező nemhez vonzódsz szexuálisan, hanem a sajátodhoz, és ha nem akarsz életed hátralévő részében önmegtartóztató életet élni, akkor mostantól kizárólag veled azonos nemű partnerrel létesítesz szexuális kapcsolatot, érzésed szerint hány % esélyed lenne arra, hogy ezt megvalósítsd?
# 36
Ha a homoszexualitást azért tartod bűnnek, mert az Ószövetségi iratokban ez szerepel, akkor gondolom, azzal is tisztában vagy, hogy a paráználkodás szintén bűn, és a maszturbáció is paráználkodásnak minősül.
Ha neked kiskamasz korodtól egészen mostanáig az összes orgazmusodat vagy a természet okozta spontán magömlés formájában, vagy törvényes házasságkötés után a feleséged, és így most tiszta szívvel tudod azt mondani, hogy ilyen téren sem követtél olyasmit, ami szerinted bűn Isten szemében, akkor minden elismerésem, őszintén gratulálok az akaraterődhöz!
#38 nem nem nem, félreértetted... A Biblia néha ír olyanokat, hogy meg kell ölnöd ezt vagy azt, mert ha nem, azzal Isten ellen vétesz.
Pl volt benne vmi olyasmi is, hogy ha a családodban valaki letér Isten ösvényéből, akkor meg kell ölnöd. Ha naagyon akarod, megkereshetem a pontos részletet, bár sztem te is érzed, hogy nem olyan tájidegen ilyet olvasni abban a könyvben. (A családomból eddig még senki nem ölt meg, szóval sanszos, hogy miattam jutnak mind a pokolra, uuupsz...)
A melegeket (+ azokat, akik nem a vaginát dugják a nőn - ezt a részletet mindig elfelejtik a homofób keresztények) eddig csak Istennek volt joga megölni, szóval ja, senki nem kérte rajtad számon, hogy nem vagy gyilkos.
Egyébként egy kérdés. Sokan azért rinyálnak, hogy "legalább ismernék be, hogy homofób az ilyen!!" És ha beismerte? :D Tessék, homofób vagyok. Irtózom a média és mindenféle hírportál által arcomba tolt instant homoszexualitás-imádattól, mert számomra természetellenes, ezért én nem szeretnék ilyenekről hallani, pláne nem isteníteni, ahogyan ma sokan teszik. Ha az utcán meglátok egy forrón csókolózó férfi szerelmespárt, lemondóan kidobom a kukába az addig jóízűen nyalt fagyimat, és ha rámzizzen egy diszkóban egy csaj, inkább visszahúzódok egy kicsit a női WC-be (ja nem...mert oda is követhet :D ).
Szóval, ja. Ha valaki kész beismerni - akkor mi van? Hogyan tovább? :D Erre tök kíváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!