Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért bűn a homoszexualitás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bűn a homoszexualitás?

Figyelt kérdés

Csak suliban sokszor feljött a téma, hogy rossz meg, hogy bűn, és hogy undorító, csak nem értem, hogy miért is.. Mert tényleg, ha ezt várják el tőlem, hogy mondjam azt a meleg osztálytársamra, hogy abnormális és ne barátkozzak vele, akkor legalább indokolják meg, hogy miért.

A válaszokat köszönöm, komolyan érdekelne.

2015. dec. 14. 23:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 anonim ***** válasza:
95%
Én sem értettem sose, hogy ez miért bűn. Bár lehet hogy sok a baj velem, mert a szüleim és a tanáraim rengeteg mindenre mondják, hogy nem normális, amit sose magyráztak el, hogy miért. Szerintem túl sokat foglalkoznak az emberek mások kapcsolataival és szexuális életével, hogy otthon ne kelljen a szennyet látni. És mindig kell egy bűnbak, mert a melegek jelentenek veszélyt a házasság szentségére és nem a válások nagy száma, az érdekházasságok és még egyéb nyalánkságok. Szeritem pedig két ember közötti törődés és szerelem (feltéve, hogy mindkét fél elég idős hozzá) szép és érték, bárkik is legyenek a kapcsolat résztvevői.
2015. dec. 15. 12:13
 32/121 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az a legnagyobb probléma, hogy egyes emberek imádnak mások dolgaival foglalkozni... Legyen az homoszexualitás vagy bármi, ahelyett, hogy a saját dolgaikkal törődnének inkább. Egyszerűbb úgy levezetni a saját életükben lévő frusztrációt, ha gyűlölik a homoszexuálisokat, irigyek a szomszédra, vagy ha lehet azon csámcsogni, hogy xy megcsalta xx-et és stb. Pedig ezekhez a dolgokhoz az ég adta világon senkinek semmi köze nincsen, persze az adott személyeken kivűl..

A gyűlölet, az irigység és egyéb finom dolgok gyülemlettek fel ezekben az emberekben és ahelyett, hogy a pozitiv oldalát próbálnák keresni a dolgoknak, netalántán arra törekednének, hogy megszüntessék az okot, ami frusztrációt hoz az életükben, ahelyett inkább a mocskolódás megy... Ugye az sokkal könnyebb, mint megoldani a problémákat és esetleg más szemszögét is figyelembe venni és elfogadni azt is, hogy nem csak a saját nézeteik léteznek..:) Mondjuk ehhez bizonyos szintű empátia, emberség, jó indulat, intelligencia szükséges lenne...

2015. dec. 15. 12:27
 33/121 anonim ***** válasza:
92%

Pont ezért fogom sajnálni a gyereked, mert szerinted marhaság.

Mindegy, nem engem fog elhagyni majd, amint lehetősége lesz rá.:)

2015. dec. 15. 13:03
 34/121 anonim ***** válasza:
16%

# 33

Megkérdezhetem, hogy ha te heteroszexuális férfi vagy nő létedre eldöntenéd, hogy ezentúl nem az ellenkező nemhez vonzódsz szexuálisan, hanem a sajátodhoz, és ha nem akarsz életed hátralévő részében önmegtartóztató életet élni, akkor mostantól kizárólag veled azonos nemű partnerrel létesítesz szexuális kapcsolatot, érzésed szerint hány % esélyed lenne arra, hogy ezt megvalósítsd?

2015. dec. 15. 13:08
 35/121 anonim ***** válasza:
1%
Ha tisztában lennék azzal, hogy a heteroszexuális bűn, akkor inkább elkötném a farkam.
2015. dec. 15. 13:16
 36/121 anonim ***** válasza:
95%

# 36

Ha a homoszexualitást azért tartod bűnnek, mert az Ószövetségi iratokban ez szerepel, akkor gondolom, azzal is tisztában vagy, hogy a paráználkodás szintén bűn, és a maszturbáció is paráználkodásnak minősül.

Ha neked kiskamasz korodtól egészen mostanáig az összes orgazmusodat vagy a természet okozta spontán magömlés formájában, vagy törvényes házasságkötés után a feleséged, és így most tiszta szívvel tudod azt mondani, hogy ilyen téren sem követtél olyasmit, ami szerinted bűn Isten szemében, akkor minden elismerésem, őszintén gratulálok az akaraterődhöz!

2015. dec. 15. 13:26
 37/121 anonim ***** válasza:
94%
Ha a bibliából indul ki ennyire mindenki, akkor azt hiszem elég sok emberre halál várna a heterók között is.
2015. dec. 15. 13:32
 38/121 anonim ***** válasza:
7%
Az hogy bűnösnek tartalak, nem jelenti azt, hogy ki is nyíratnálak egyből. Csak nem értek egyet veled. De nem nyírnálak ki.
2015. dec. 15. 13:41
 39/121 anonim ***** válasza:
92%

#38 nem nem nem, félreértetted... A Biblia néha ír olyanokat, hogy meg kell ölnöd ezt vagy azt, mert ha nem, azzal Isten ellen vétesz.

Pl volt benne vmi olyasmi is, hogy ha a családodban valaki letér Isten ösvényéből, akkor meg kell ölnöd. Ha naagyon akarod, megkereshetem a pontos részletet, bár sztem te is érzed, hogy nem olyan tájidegen ilyet olvasni abban a könyvben. (A családomból eddig még senki nem ölt meg, szóval sanszos, hogy miattam jutnak mind a pokolra, uuupsz...)

A melegeket (+ azokat, akik nem a vaginát dugják a nőn - ezt a részletet mindig elfelejtik a homofób keresztények) eddig csak Istennek volt joga megölni, szóval ja, senki nem kérte rajtad számon, hogy nem vagy gyilkos.

2015. dec. 15. 14:26
 40/121 anonim ***** válasza:
3%

Egyébként egy kérdés. Sokan azért rinyálnak, hogy "legalább ismernék be, hogy homofób az ilyen!!" És ha beismerte? :D Tessék, homofób vagyok. Irtózom a média és mindenféle hírportál által arcomba tolt instant homoszexualitás-imádattól, mert számomra természetellenes, ezért én nem szeretnék ilyenekről hallani, pláne nem isteníteni, ahogyan ma sokan teszik. Ha az utcán meglátok egy forrón csókolózó férfi szerelmespárt, lemondóan kidobom a kukába az addig jóízűen nyalt fagyimat, és ha rámzizzen egy diszkóban egy csaj, inkább visszahúzódok egy kicsit a női WC-be (ja nem...mert oda is követhet :D ).

Szóval, ja. Ha valaki kész beismerni - akkor mi van? Hogyan tovább? :D Erre tök kíváncsi lennék.

2015. dec. 15. 14:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!