Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nektek milyen lányok tetszenek?
Külső és belső szempontjából.
Mi fontos nektek egy lányban?
Kinézetre legyen ilyen tumblis lán, belsőre meg bunkó, csak azzal ne legyen az akit bír
És nekem fontos, hogy a másik legyen a dominánsabb
Legyen értelmes, legyen benne több, mint egy átlagos lányban (persze kinek-mi).
De értem én ne csak ilyen leegyszerűsített gondolatmenete legyen hogy pl: mit vegyek ma fel? vajon jól áll rajtam ez a ruci? melyik lehet a legjobb szemceruza márka? ststb.
Persze, adjon magára, de legyenek értelmesebb gondolatai, legyen empatikus és legyen határozott.
Lássa meg bennem a jót is, ne csak a rosszat, ha bármi problémája van, azt mondja ki és ne legyen köztünk kommunikálási probléma.
Külsőre meg... háát.. elég sok különböző lány tetszett már.
Csinos testalkat, hosszú haj, szép és hangsúlyos szemek:)
Előny, ha smink nélkül is szép és nem is kell neki a tonnányi smink, hogy önbizalma legyen.
20/l
1. válaszoló: legyen bunkó? :D Amúgy értem, hogy hogy érted, de meglepett a válasz. :D
2. válaszoló: Egyetértek azzal, hogy ha a személyisége megnyerő, még szebbé teszi az adott lányt. :) Érdekelne egy a vicceid közül. :D
3. válaszoló: Na, ez nekem is nagyon lényeges, hogy legyen véleménye, legyenek gondolatai. :)
23/L/L
Külsőre: abszolút nőies, mint én. Nem agyon szolizott, tetkó és arcpiercingek nélkül, természetes kinézet, de azért adjon magára, legyen stílusos és szép. A fogak ápoltsága nagyon fontos.
Belsőre: abszolút nőies, céltudatos, határozott, művelt, intelligens, humoros.
Szerencsére megtaláltam a párom. :)
Külsőleg a "tomboyabbak" tetszenek inkább. Konkrétum nincsen. Legyen benne valami extra. Valami.. nem is tudom. Vonzó például , ha van piercinge , fültágító , vagy valami.
Belsőre.. hm.. nem akarok közhelyes lenni , hogy "szetessen és becsüljön az égig" satöbbi. Szóval legyen önmaga. Ha majd valami megfog. (:
Legyen, vicces, laza, optimista. A siránkozó, önsajnáló csajokat nem bírom.
Legyen érdeklődő és nyitott.
Kinézetre nekem teljesen mindegy hogy milyen színű a szeme, a haja, a bőre, az a lényeg, se túl kövér, se túl sovány ne legyen, ápolja a testét és cseppet se akarjon semmiben a fiúkra hasonlítani.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!