Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, szerintetek az baj, hogy ha nekem a ducibb lányok is tetszenek?

Figyelt kérdés

Régebben nem nagyon kedveltem a molett testalkatot,sőt,néha kifejezetten kerültem. Ma már valahogy képes voltam eljutni arra a szintre,hogy a testalkat nálam nem követelmény. Szeretem az átlagos,a vékony és a duci,molett testalkatú lányokat is. Remélem ez nem vall igénytelenségre vagy nem egy probléma,szerintetek? :(

16/l

2015. jún. 14. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Már miért lenne baj? Senkinek semmi köze hozzá, hogy te milyen testalkatú nőket viszel szobára.
2015. jún. 14. 17:49
 2/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

leszbikusag az nem problema?

milyen problema lene aban ha valoban tetszik neked a duci? talan elfajzik "o is te is?

nem semmi nem lesz ahogy leszbikusagal se, mas kerdes hogy nem termeszetes talan es a koverseg is lehet nem az

2015. jún. 14. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik és rajtam is van némi súlytöbblet de küzdök ellene :P 18/L
2015. jún. 14. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem is kifejezetten tetszik ha egy csajon van mit fogni :) l/27
2015. jún. 14. 20:28
 5/10 anonim ***** válasza:

nem, szerintem nem aggódj emiatt.

Nekem is, sőt inkább ők. Kb a 16-18as ruhaméret.

Ebből is látszik, hogy az ember szépérzékére hatással van a média, de a nemi vágy, az valami egész más.

(Lécci ne írjatok 20 alatt, kösz)

2015. jún. 15. 11:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem baj, már miért is lenne baj? És miért vallana igénytelenségre? Egy duci nő is tud ugyanolyan szexi és vonzó lenne, mint egy vékony vagy átlagos testalkatú. Attól, hogy valaki húsosabb egyáltalán nem jelenti azt, hogy igénytelen lenne...
2015. jún. 15. 12:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Hú de megörültem ennek a kérdésnek :D Eddig csak olyan lánnyal találkoztam, aki sportos meg arra bukik meg ilyesmi. De ezek szerint van még remény :)) 18L
2015. jún. 15. 20:48
 8/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. :D én is az vagyok, és hidd el ugyan olyan ember mint egy vékony.
2015. jún. 23. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Jézusom, ettől miért lennél igénytelen? :'D

Igénytelen akkor lennél, ha külsőségek fontosabbak lennének, mint a belső értékek :)

2015. jún. 23. 16:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező,semmi baj nincs ezzel, mert léteznek formás, csinos telt nők, pl. Nigella Lawson ,angol tv-s sztárszakácsnő is egy gyönyörű nő:)Nekem vékony-sportos testalkatom van, és elsősorban ilyen testalkatot preferálok nőkön, de N.L.-nal én is járnék!
2015. jún. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!