Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, szerintetek az baj, hogy ha nekem a ducibb lányok is tetszenek?
Régebben nem nagyon kedveltem a molett testalkatot,sőt,néha kifejezetten kerültem. Ma már valahogy képes voltam eljutni arra a szintre,hogy a testalkat nálam nem követelmény. Szeretem az átlagos,a vékony és a duci,molett testalkatú lányokat is. Remélem ez nem vall igénytelenségre vagy nem egy probléma,szerintetek? :(
16/l
leszbikusag az nem problema?
milyen problema lene aban ha valoban tetszik neked a duci? talan elfajzik "o is te is?
nem semmi nem lesz ahogy leszbikusagal se, mas kerdes hogy nem termeszetes talan es a koverseg is lehet nem az
nem, szerintem nem aggódj emiatt.
Nekem is, sőt inkább ők. Kb a 16-18as ruhaméret.
Ebből is látszik, hogy az ember szépérzékére hatással van a média, de a nemi vágy, az valami egész más.
(Lécci ne írjatok 20 alatt, kösz)
Jézusom, ettől miért lennél igénytelen? :'D
Igénytelen akkor lennél, ha külsőségek fontosabbak lennének, mint a belső értékek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!