Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végülis milyen lányok tetszenek nekem?
Figyelt kérdés
Én egy nőies lány vagyok kívül-belül.
Viszont az olyan lányok tetszenek akik nőiesek, de nem annyira mint én. Lazábban/sportosabban öltözködnek, viselkedésük fiúsabb(de nem annyira), mégis nőiesek, de van bennük valami...ami kicsit fiúsabb és ez tetszik, nemtudom megmagyarázni. És nem dominánsak, nem próbálnak elnyomni, egyenlően kezelnek. Valahogy a fiús és a lányos közti állapotot idézik, a lányos oldalhoz közelítve. Ezeket a lányokat hogy hívják(ha lehet kategórizálni)?
2015. aug. 11. 13:40
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy külön kategorizálni kéne, de egyébként én is hasonlóan érzek, szeretem ha egy lánynak vannak "fiúsnak" tekinthető megnyilvánulásai, tulajdonságai, de alapvetően azért nőies.
2/7 anonim válasza:
Tehát hasonló mint én.... nem kategorizálnám magam sehova. Én semleges vagyok :D saját egyéniség :D
3/7 anonim válasza:
Én is ilyennek tartom magam, amit leírtál.:D ahogy az előttem szóló is irta, egyéniség.:)
4/7 anonim válasza:
Kicsit fius vagyok de hosszú hajam ink sportosabban öltözködök és a lányos lányok is tetszenek én nem nyomok el senkit de én is ezt várom el h más se nyomjon el engem , nem tudom h hívják az ilyen lányokat :D 18/L/L
5/7 anonim válasza:
ami te vagy: femme lipstick leszbikus
ami vonz hard femme.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezt már olvastam :D
Úgy tűnik kevert vagyok :D
2015. aug. 12. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!