Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szeretne gumit használni, nekem meg hormontartalmú eszközök (tabo, gyűrű) nem tetszenek. Mivel védekezzünk? Kinek kell engednie?
Figyelt kérdés
Már most elég sok konfliktust okoz, pedig nem régen jöttünk össze. Eddig le se feküdtünk éppen e miatt.... Kicsit szúrja a szemem, hogy egyből tele akar nyomni (értsd gyógyszerrel meg amúgy is :)), mintha ez valami nagyon természetesen dolog lenne, hogy a lány tablettázik, pedig számomra k*rvára nem az és ő semmit nem akar beletenni az egészbe. Eddig még egy pasimnak se volt baja a gumival.2015. aug. 8. 20:20
1/19 anonim válasza:
Neked lenne nagyobb bajod ha nem használnátok semmit sem. 9 hónap vagy gumi. Sztem ő engedjen.
13/F
3/19 anonim válasza:
"mintha ez valami nagyon természetesen dolog lenne, hogy a lány tablettázik" ennyiből a gumi sem természetes. Na mindegy...
Ha ő továbbra sem enged, akkor két választás van:
1. Te engedsz
2. Szakítás
Nem értem, miért kell a gumitól és a tablettától ennyire meghalni... -.-"
4/19 anonim válasza:
kedves első, pont egy 13 éves fogja megmondani melyik a hatásosabb mi? :D
5/19 anonim válasza:
Pesszárium.
De valószínűleg amúgy sem passzoltok össze szexuálisan. Nekem nő létemre nagyon fontos, hogy érezzem a partnerem, hogy belém élvez, stb., és a páromnak is fontosak ugyanezek.
6/19 anonim válasza:
Én tuti nem szednék tablettát senki kedvéért sem. Nyilván olyan partnert választok akinek ez nem jelent problémát.
7/19 anonim válasza:
A gumi elveszi az élvezeteket, két szempontból is, tegyük fel fullra belejöttetetk előjátékba megvan az érzés, és akkor most várj egy kicsit míg kibontom meg felhúzom, egy kicsit elvesz a ritmusból szerintem, minthogy csak egyből ahogy jön az érzés csak bedugd. Én pl sokkal jobban szeretem ha megkívánom a lányt , és egyből lehet.. A másik hogy maga az élvezetekből is levesz vagy 70%-ot mondjuk a legújabb durexnél ami természetes érzést biztost ott csak 50% ot vesz le de akkor is.. Én ki nem állhatom az óvszert, macerás is meg kényelmetlen. A tablettával meg az a gond hogy felborítja a női hormonháztartást ami elég sok kellemetlen tünetet okozhat.. Mindenkinél más.. Elméletileg pár éven belül lesznek újak, nőknek is , meg újfajta óvszer, meg férfiaknak nem hormonális tabletta stb stb.. de azt ki kell várni.. addig marad az óvszer vagy a hormonális női védekezés. A spirál se túl jó, mert az meg erősebb vérzéseket okozhat, meg gyulladásokat, meg az se jó ha kimarad egy nőnek a havi tisztítás.. szóval nincs tökéletes megoldás..
8/19 anonim válasza:
Érdekes barátom azt mondta egyáltalán nem nagy cucc hogy most gumit kell húzni... Jobb persze nélküle de nem nagy áldozat. Akkor most nem tudom, hogy a fiúk többsége dramatizálja túl vagy mi van. :D
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek járt zöld, végre értelmes válaszokat olvasok egy kérdésnél :D A pesszariumra gondoltam már én is, de állítólag nem biztonságos. Megszakítás kizárva, naptár módszer szabálytalan ciklusnál nem ér semmit, hát nemtom mi lesz ennek a vége...lehet, hogy szakítás, mert a hormonos cuccoknak nagyon ellene vagyok, amióta az anyám meghalt miatta embóliában. :S
2015. aug. 8. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!