Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, számít szerintetek a korkülönbség?
Hát valamennyi azért számít szerintem.
+/- 5 év kb.
Nem tudom, ennél sokkal idősebb vagy fiatalabb túl idegen lenne tőlem.
Nem igazán tudom elmondani miért.
Vekerdy Tamás szerint azért megy tönkre a legtöbb házasság mert túl kicsi a korkülönbség. Szerinte a 10 év az ideális.
25F
Biztos, hogy okkal tetted fel ezt a kérdést..
Szerintem a kor csak egy szám.
Persze az már számomra durva, ha egy 13 éves kislányról, és egy 25 éves felnőtt nőről beszélünk, de ha a két fél 20 felett van, szerintem már bármekkora korkülönbség normálisnak tekinthető.
Én is még meglehetősen fiatal vagyok, ha úgy vesszük még csak gyerek, habár már 15 elmúltam, viszont a barátnőm már felnőtt nő, mégha csak két évvel is ugrotta át a 18-at.
Úgy érzem ez rendben van, hiszen nekünk ez semmiben sem jelent akadályt, úgy érzem elég komoly vagyok hozzá, és észre sem vehető a korkülönbség, sokan azt mondják hogy érettebb vagyok a koromnál, és ő sem az a tipikus felnőtt.
Szerintem csak meg kell találni a megfelelő partnert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!