Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a párod életkora? Mennyi a +/- limit nálad, és ehhez hány éves vagy? Inkább idősebb vagy fiatalabb legyen?
Nálam +/- öt év, és ha lehet idősebb legyen mint én.
25/L,L
Mivel én 20 vagyok,nálam értelemszerűen szigorú az alsó határ.
18 évesnél fiatalabbal nem szívesen kezdenék.Nem azért,mert éretlennek tartanám,hanem mert egy italra sem tudnám normálisan meghívni :/
A felső limit valahogy olyan 28-30 lenne,tehát 8-10év,amikor még nem számítunk külön korosztálynak.
De persze az élet tartogathat még meglepetéseket,és lehet még 17,vagy 32 éves barátnőm is :P
20/L/L
Én 22 leszek, így nem szeretnék fiatalabbat sokkal, nyilván még ez igen éretlen kor, tudom magamról is. Inkább velem egykorúak, vagy valamivel idősebbek jönnek be ... vagy épp sokkal, de azért a határ 40 körül mozog, bár ez inkább anyakomplexus.
Később nem kétlem, hogy a fiatalabb korosztályból is válogatnék, ha úgy adódna, nyilván addigra ők is felnőnek :D (nem mintha én olyan nagyon felnőtt lennék, de na)
Én nem szeretnek nálam fiatalabb barátnőt, jelenleg. Inkabb a 25-35 éves korosztályban nézelődnék, de nem hiszem, hogy valaha is lenne erre esély:( Viszoont, majd mikor én érek abba a korba simán el tudnám magam képzelni 18-25 éves kiscsajokkal:'D
16/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!