Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért remélik mindig azt hogy partnerük leszbikus?
Sok pasin észrevettem már hogy titkon vagy nyíltan reménykedik benne hogy partnere leszbikus.
Miért van ez? Máskor meg arra panaszkodnak hogy emiatt nem jut nekik nő...
Sőt van olyan aki arról ábrándozik hogy 2 leszbikus lánnyal legye egyszerre, a szánalmas az hogy a többség egyet sem képes normálisan kielégíteni...
Aki igazán szereti a párját, az nem akarja, hogy a párja megcsalja őt. Aki igazán szereti a párját, az nem is akarhatja megcsalni a párját.
Lényegében véve azok, akik azt szeretik nézni, amint a barátnőjük más lányokkal smárol, azok nem szerelmesek a barátnőjükbe, és a barátnőjük sem szerelmes a fiúba, ha közben másokkal csókolózik. Mindegy, hogy férfival vagy nővel.
Annyira szánalmas, hogy az emberek nagy része még mindig itt van leragadva, hogy ha azt hallják, hogy leszbikus valaki, akkor egyből a hármasra izgulnak. Fel se fogják ezek a nyomik, hogy egy leszbikus épp azért az, mert pasik egyáltalán nem érdeklik, még úgy sem, hogy ott lenne egy másik lány.
Mi olyan rohadt bonyolult ezen?
A kérdező is bit akart írni.
Fel kellene dolgozni 11-es, hogy a szex és a szerelem az sokaknál két külön dolog.
Feldolgozom, persze, de ettől függetlenül szánalmasnak tartom az olyanokat, akik annak tapsolnak, hogy megcsalják őket, és azokat is, akiket egyáltalán nem zavar, ha a párjuk tapsol, amint épp felszarvazzák.
Szánalmas, hogy ennyivel beérik.
Nem értem, miért kell keverni a szerelmet a szex-szel. Semmi közük egymáshoz.
A birtoklási vágy és az önzés meg a legkevésbé sem szerelem.
25/N
A szerelemnek meg a szexnek nincs közük egymáshoz?! O.o jézus, milyen kiégett emberek vannak itt?!
Alapvetően köze kéne hogy legyne egymáshoz, úgy volna az igazi, ha az ember azzal csinálja, akit szeret.
Az egyéjszakás teljesen más tészta, az inkább csak a fizikai szükséglet kielégítésére törekszik.
De hogy a szexnek és a szerelemnek ne legyen köze egymáshoz, ez azért durva lenne.
Válaszolva a kérdésre:
hát nem tudom, nekem egyetlen barátom se mondta ezt sose :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!