Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus motoros nyamm?
Engem egyátalán nem izgat egy motorozó csaj..
Érdekes kérdés,meglehet..személyiségfüggő dolog.. :)
Én motorozok! 19/L.
Sokan csodálkoznak, de minden motoros köszön, ha a lámpánál megállok. Egy 250 -es Bömbim van, nagyon impozáns, és igazán élmény vele motorozni. Nem egy vadállat motor, de nagyon szép, tűzpiros. És a Hungaroringen hibátlanul teljesítettem a feladatot a próbakörön a tanpályán.
Nem vagyok csaj, de emberből vagyok szóval:
Az azonos érdeklődési kör mindig jó dolog azaz: egy motoros csajnak be jön, egy nem motorosnak valószínűleg tök mindegy...
Én kocka vagyok és örülök ha a párom is úgy dönt, hogy leül velem játszani...
De még hogy!!! Vagány csajok a jók!!!
Szeretem a motorokat, bár nem volt alkalmam felülni egyre, de akarok majd szerezni egyet. És nem is akármilyen motort, nem kis robogót meg ilyen kis pincsiknek való cuccot, hanem böhöm nagy choppert. Na azzal fogom szelni az utat, frankó kis motoros bőrdzsekibe, mögöttem a világ legszebb asszonykája.
Kár, hogy ez csak ábránd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!