Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagy biszex?
szóval jártam már pasikkal meg pár csajjal de a szexig nem jutottunk el :/
(nem tudom mért de ha szexről van szó undor fog el hogy egy pasival le feküdjek)
az első csókom csajjal volt és nagyon jó azóta nem kaptam olyan csókot pasitól csak egy másik lánytól
szűz-en egyáltalán ehetek leszbikus ?
kérlek segítsen valaki
17/L
köszönöm a válaszokat
lehetséges hogy még ne állok készen
Persze, hogy lehetsz leszbikus szüzen, sok ember egészen fiatalon jön rá,hogy saját neméhez vonzódik, úgyhogy erre nincs ilyen szabály.
Én is így voltam a pasikkal való szex-el. Előtte, közben és utána is csak undort éreztem. Ha már magától a gondolattól undorodsz az szerintem már jelez valamit, de hogy pontosan mit is azt csak te tudod.
Kategorizálni pedig nem feltétlen szükséges magadat, az idővel úgyis magától eldől.
Na igen, ilyen nincs, hogy csak tapasztalatok után lehet eldönteni ezt. Ez pont olyan, mint a heteroknál, ők se csak akkor jönnek rá, hogy melyik nemet szeretik, ha már kipróbálták.
Persze van akiben elnyomja az igazi orientációját a nevelés és csak később döbben rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!