Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A pasik miért remélik mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért remélik mindig azt hogy partnerük leszbikus?

Figyelt kérdés

Sok pasin észrevettem már hogy titkon vagy nyíltan reménykedik benne hogy partnere leszbikus.

Miért van ez? Máskor meg arra panaszkodnak hogy emiatt nem jut nekik nő...

Sőt van olyan aki arról ábrándozik hogy 2 leszbikus lánnyal legye egyszerre, a szánalmas az hogy a többség egyet sem képes normálisan kielégíteni...

#pasi #leszbikus #remélik
2013. ápr. 11. 12:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

ez hülyeség,ha a partnere leszbikus lenne,

akkor nem lenne a partnere, mert akkor nő kellene neki,

2013. ápr. 11. 12:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

abban reménykednek hogy biszex,a leszbikus csak a nőket szereti,így nem feküdne le pasival

amúgy azért mert a legtöbb pasit izgatja hogy milyen 2nővel,vagy látni akarja ahogy smárolnak

3/19 anonim ***** válasza:
6%
na már megint egy idióta p.csa kérdése :)
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy akadnak férfiak, akik azt remélik, hogy a párjuk biszexuális. Ha leszbikus lenne, akkor nem is kellene neki férfi, és ugyan melyik férfi akarná ezt?
2013. ápr. 11. 12:07
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
hagyjad,szegényke fogalomzavaros
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát en nagyon nem reménykedem benne hogy a párom a bi.

Nem bírnám nézni ahogy mással van.

7/19 anonim ***** válasza:
5%

Én szoktam lányokkal smárolni, és egy kivételével ezért minden pasim nagyon hálás volt, imádták, mert felizgatta őket a két lány látványa.

BTW én nem kezdek olyan pasival, aki egy nőt sem tud normálisan kielégíteni, ez már az egyéni szociális problémád.

25/N

2013. ápr. 11. 12:17
 8/19 A kérdező kommentje:
jó-jó helyesbítek, nem leszbikus hanem biszexuális
2013. ápr. 11. 12:17
 9/19 anonim ***** válasza:
14%
Én benne lennék hogy biszex legyen a csajom. Hozhatná a biszex barátnőjét egy kellemes hármashoz... :)
2013. ápr. 11. 12:26
 10/19 anonim ***** válasza:
96%

Én csak addig ábrándoztam erről, míg végül megtudtam, hoyg megcsalt egy nővel...

Ezután már nem annyira vicces a történet..

2013. ápr. 11. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!