Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondolkodnak a leszbikusok?
Adott egy leszbikus, aki egész életében leszbi volt(nem
volt hetero korszaka) aki a cuki leszbiket szereti.
Muszáj választania:
-vagy egy vonzó férfival fekszik le
-vagy egy visszataszító leszbivel(nem büdös, de egyáltalán nem vonzó)
Hogy dönt ebben az esetben egy leszbikus?
Én hetero pasiként bármilyen nővel előbb lennék, mint férfival.
Mégis mit gondolsz?
Amúgy meg nem ártana tájékozódnod, nincs olyan, hogy hetero korszak, max akkor még nem volt tisztában magával.
Tényleg nem értik, ez már súlyos.
Egy leszbikus ugyanúgy a nőket szereti mint egy hetero férfi. Ha ezek közül kéne választania, akkor a másodikat választja. Ha nem, akkor nem leszbikus. Mi olyan bonyolult ezen?
Most halál komolyan, mit vártok ezektől a kérdésektől?
Kérdező, tessék választani. Vagy lefekszel a bivalyb@sznádi büdös, koszos, redvás, igénytelen, 2 hónapja nem fürdött cigányasszonnyal, vagy egy vonzó igényes férfival. Hogy döntenél? Jaaaa, várjál, "Én hetero pasiként bármilyen nővel előbb lennék, mint férfival." Akkor miért gondolod, hogy egy leszbikus a vonzó fickót választaná?
7# A bivalybasznádi alanyunkról ki van kötve, hogy nem büdös :)
De azért köszi a választ, segített.
1. Ez nem gondolkodás kérdése, hanem kémia.
2. Nem lehet itt általánosítani, ahogy a hetero férfiak közül sem mindegyik hajlandó akármilyen nővel lefeküdni.
3. Sosem kell kettő közül választani - szerencsére tele van a világ jobbnál jobb nőkkel. :P Mindenáron nem kell lefeküdni valakivel.
4. Teljesen szubjektív, hogy kinek mi a vonzó. Mivel minden ember más - minden leszbikus is más. Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Nekem tökre nem a csomagolás számít. Tehát nem az alapján vonzódom egy nőhöz, hogy milyen a melle vagy a feneke. Nálam döntő a lelke, az esze, meg a kisugárzása, csak ezek után nézem meg, hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!