Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi bajom van? (leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom van? (leszbikus furcsaság)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy leszbikus vagyok. Ezzel mindig is tisztbáan voltam, már kiskorom óta... Csak lányba vagyok képes szerelmesnek lenni és szexuálisan is csak ők mozgatnak meg... Pasival nem tudnék semmit elképzelni, se szerelmet, se kapcsolatot, se szexet... taszít a férfi test úgy ahogy van... kivéve egy dolgot... a f*szt :D

De komolyan... van, mikor azt fantáziálom, hogy farokkal dugok meg egy lányt meg ilyesmi... Meg néha csak úgy a látványa is izgat. De mivel semmi más nem izgat egy férfi testen, így a szexet se lennék képes elképzelni pasival soha. Undorodnék magamtól, ha erre vetemednék... De akkor meg nem értem miért izgat ez az egy rész...

Privátok nem érdekelnek, úgyse válaszolok...

2013. ápr. 10. 20:20
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
9%

semmi más nem izgat egy férfi testen...miért van ott más érdekes?

egyébként sok olyan férfi is van aki pont forditva van,

azaz minden tetszik neki egy féfi testen csak a lány csúnyája nem

2013. ápr. 10. 20:23
 2/40 anonim ***** válasza:
Mit lejez erre mondani? Ilyen vagy. Még nem találkoztam hasonlóval.
2013. ápr. 10. 20:23
 3/40 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Ezt próbáld meg újra, magyarul... nem értem mit írsz...
2013. ápr. 10. 20:24
 4/40 anonim ***** válasza:
0%
Hermafrodita vagy?
2013. ápr. 10. 20:26
 5/40 A kérdező kommentje:
Lány vagyok -.-"
2013. ápr. 10. 20:27
 6/40 anonim ***** válasza:
0%
a leszbik már csak így csinálják!
2013. ápr. 10. 20:28
 7/40 anonim ***** válasza:

elsö vagyok: aztz itod,férfitesten csak a pénisz izgat...miért van ott még valami ami egy nő számára izgato lehet? nincs

másik,vannak olyan fiu akik meg egy női testen mindent szépnke látnak csak a vaginát nem,ez a te ellentéted

2013. ápr. 10. 20:29
 8/40 anonim ***** válasza:

5 A kifelé való nemi jelleged, oké nő, viszont a lelked férfi-pont erről irsz. ez a hermafroditák egyik legjellemzőbb problémája.

Nos?

2013. ápr. 10. 20:30
 9/40 A kérdező kommentje:

Igen, van ott más is... maga a test más részei... A heterok felizgulnak azokra is. Nem egy barátnőm mondogatta már, hogy milyen szexi a felsőteste egy-egy srácnak... én meg csak néztem, hogy ezen mit lehet vonzónak találni... csak lapos, érdektelen... A mellek szépek :)

Amit meg írsz, az nem ellentétem.

2013. ápr. 10. 20:30
 10/40 A kérdező kommentje:

8-as: Szerintem neked fogalmad nincs róla, hogy mi az a hermafrodita. Olvass utána, mert ez bizony nem azt jelenti.

Ennek max a transzszexualitáshoz lehet köze, amire te gondolsz, viszont én jól érzem magam nőként, nem akarok pasi lenni.

2013. ápr. 10. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!