Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom van? (leszbikus furcsaság)
Szóval az a helyzet, hogy leszbikus vagyok. Ezzel mindig is tisztbáan voltam, már kiskorom óta... Csak lányba vagyok képes szerelmesnek lenni és szexuálisan is csak ők mozgatnak meg... Pasival nem tudnék semmit elképzelni, se szerelmet, se kapcsolatot, se szexet... taszít a férfi test úgy ahogy van... kivéve egy dolgot... a f*szt :D
De komolyan... van, mikor azt fantáziálom, hogy farokkal dugok meg egy lányt meg ilyesmi... Meg néha csak úgy a látványa is izgat. De mivel semmi más nem izgat egy férfi testen, így a szexet se lennék képes elképzelni pasival soha. Undorodnék magamtól, ha erre vetemednék... De akkor meg nem értem miért izgat ez az egy rész...
Privátok nem érdekelnek, úgyse válaszolok...
Szerintem te is eléggé összekuszált lehetsz, ha ilyen lényegtelen választ tudsz írni nekem.
Amúgy meg nem szeretem a kontrollert, pc-n játszom ;)
Kérdező: csak kíváncsiságból: hány éves vagy?
Kíváncsi lennék az agyadra :-) Volt itt olyan kérdező, aki 100% heterónak hitte magát, aztán egy barátnője megcsókolta és némi vacilálás és meghökkenés után mégis belement... azóta biszexként könyveli magát.
Mondjuk számomra az is kérdés, hogy magadat egyébként hogyan pozicionálod a szexben; általában olyan vagy-e, mint az álmodban (ne értsd félre!)?
A farok szerintem önmagában nyilván izgató lehet, hiszen akármilyen is amúgy a szexuális irányultságod, mégiscsak van egy olyan testrészed, ami a biológia szerint arra van kitalálva, hogy oda egy f*sz kerüljön. És úgy látszik, benned ez a "szükségszerűség" békésen megél amellett, hogy a f*sz végén nem szeretnél palit :-D
Hát, ez elég érdekes. :) Kérdezhetek egy pár dolgot ezzel kapcsolatosan? ;)
Most akkor csak arra vágysz, hogy neked legyen farkad, és te dughassál más lányokat vele, vagy az is izgat, hogy szopogathassál egy péniszt, meg téged dugjanak meg vele?
Szoktál vágyakozni arra, hogy pasi lehessél? Persze heteró pasi, aki csajokat szed fel és dug meg. De emellett pasiként is öltözni, élni, viselkedni napközben rendesen.
Műfarokkal, vibrátorral, vagy bármi egyéb segédeszközzel próbáltátok már helyettesíteni azt szex közben a barátnőiddel, ami nektek nincs?... ;)
Nem akarok pasi lenni, semmilyen tekintetben.
Nem akarok farkat sem... csak gondolatban foglalkoztat sokat a dolgot. Szerintem felcsatolhatóval elégedett lennék szex közben :) De még nem próbáltam...
Én is így vagyok nagyjából.
Persze, hogy érdekes a farok, mert szép nagy és jól esik ha megdugnak vele. Ezzel nincs semmi baj ha lesz egy párkapcsolatod lánnyal akkor vibrátorral is lehet helyettesíteni a f@szt.
de érdekes kérdés O.o
Ez mindig így volt egyébként? Vagy csak szeszély volt és azóta el is múlt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!