Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék leszbikus lenni?
Figyelt kérdés
Velem van valami baj, vagy más is van úgy vele hogy férfi és szeretne nő lenni hogy leszbikus lehessen?2013. ápr. 9. 20:06
1/20 anonim válasza:
Heteroszexualitás + transzszexualitás, ezt így nevezik.
2/20 anonim válasza:
én teljes mértékben így vagyok ezzel :D
3/20 A kérdező kommentje:
tehát nem én vagyok az egyedüli, bár gondolom ezt azért sokan elítélik...
2013. ápr. 9. 20:10
4/20 anonim válasza:
persze, de erről senkinek nem kell tudnia, mert ez egy szinte megvalósíthatatlan elképzelés
5/20 anonim válasza:
minek legyek nő, ha így is tudok csajozni??? :O
imádok fiú lenni, Isten is így akarta, akkor minek változtatnék ezen??:DD
6/20 anonim válasza:
Nem kell aggódni, ha nőnek születtem volna, tuti leszbikus lennék. :D
25/F
7/20 A kérdező kommentje:
nem tudom, ez csak egy érzés ami gyermekkorom óta kísér, tizenéves koromban kiteljesedett és azóta is bennem van így huszonévesen is, ezt érzem nem tudok mit tenni ellene.
2013. ápr. 9. 20:18
8/20 anonim válasza:
Nem megvalósíthatatlan. Működhet, ha nővé műtteted magad. Csak kell egy nő, aki ezt elfogadja, ha szexelni is akarsz.
9/20 anonim válasza:
nekem is hasonló, lány vagyok, és hetero nagyjábol, de inkább lennék pasi és meleg:) habár azért annyira nem hogy ezért tegyek is bármit.
10/20 anonim válasza:
#8 igen, a második felével vannak a komoly gondok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!