Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék leszbikus lenni?
Azt sejtettem hogy hasonló fiú lehet hogy van, de hogy ez lányoknál is előfordul az meglepett. :)
Az első válaszolónak fogalma sincs mit beszél.
A kérdező szerintem csak meg van zavarodva, kétlem, hogy transzszexuális lenne.
Egyébként a transzszexuális azt jelenti, hogy nem érzi az egyén magát jól a biológiai nemének megfelelően, úgy érzi, hogy ő a másik nembe tartozik igazából. Ez annyira zavarja, hogy képtelen normálisan élni a biológiai neme szerint, ezért amint lehetősége támad elindul a hosszadalmas úton a névváltás, hormonkezelés és végül műtét felé, hogy a másik nem jegyeit felvehesse magára úgymond.
Ez jelen van mind nőknél, mind férfiaknál és egyik se gyakoribb a másiknál.
Ahogy nekem tűnik a kérdező nem gondolja ezt túl komolyan, inkább valami perverziója van... de épp ezért kell pszichológustól és pszichiátertől is szakvéleményt kapnia az ilyen "betegeknek", hogy kiszűrjék azokat, akik nem gondolják ezt halál komolyan. Így ha ő se biztos magában, akkor értelmetlen elkezdeni.
Egyébként aki transzszexuális az attól még lehet leszbikus/meleg. Aki pl. férfiből lesz nő, de a nőket szereti, az leszbikus transzszexuális. Aki pedig nőből lesz férfi, az meleg transzszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!