Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szeretnék leszbikus lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék leszbikus lenni?

Figyelt kérdés
Velem van valami baj, vagy más is van úgy vele hogy férfi és szeretne nő lenni hogy leszbikus lehessen?

2013. ápr. 9. 20:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
"Álmomban két macska voltam és játszottam egymással."
2013. ápr. 9. 20:58
 12/20 A kérdező kommentje:

Azt sejtettem hogy hasonló fiú lehet hogy van, de hogy ez lányoknál is előfordul az meglepett. :)

2013. ápr. 10. 08:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak fogalma sincs mit beszél.

A kérdező szerintem csak meg van zavarodva, kétlem, hogy transzszexuális lenne.

Egyébként a transzszexuális azt jelenti, hogy nem érzi az egyén magát jól a biológiai nemének megfelelően, úgy érzi, hogy ő a másik nembe tartozik igazából. Ez annyira zavarja, hogy képtelen normálisan élni a biológiai neme szerint, ezért amint lehetősége támad elindul a hosszadalmas úton a névváltás, hormonkezelés és végül műtét felé, hogy a másik nem jegyeit felvehesse magára úgymond.

Ez jelen van mind nőknél, mind férfiaknál és egyik se gyakoribb a másiknál.

Ahogy nekem tűnik a kérdező nem gondolja ezt túl komolyan, inkább valami perverziója van... de épp ezért kell pszichológustól és pszichiátertől is szakvéleményt kapnia az ilyen "betegeknek", hogy kiszűrjék azokat, akik nem gondolják ezt halál komolyan. Így ha ő se biztos magában, akkor értelmetlen elkezdeni.

Egyébként aki transzszexuális az attól még lehet leszbikus/meleg. Aki pl. férfiből lesz nő, de a nőket szereti, az leszbikus transzszexuális. Aki pedig nőből lesz férfi, az meleg transzszexuális.

2013. ápr. 10. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Én felnőtt lány vagyok, de főleg az utóbbi években jutottam el odáig, hogy bárcsak férfi lehetnék, és összejöhetnék egy másik férfivel, akit persze én tehetnék a magamévá, nem csak ő engem. Amúgy imádom a melegek pasikat. Talán a következő életemben besikerül.
2013. ápr. 13. 17:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Jenő! Gyere vissza azonnal!
2013. ápr. 13. 18:34
 16/20 anonim ***** válasza:
#14 felcsatolható műpénisszel próbáltad már? :D
2013. ápr. 13. 18:51
 17/20 anonim ***** válasza:
16#: Nem próbáltam, de ahhoz megfelelő partner is kellene, aki ezt elfogadja.
2013. ápr. 13. 18:57
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 bár a férfiak egyáltalán nem vonzanak szexuálisan, ezt a felállást kipróbálnám egyszer mindenképpen.. vagy ha tényleg jó, akkor kétszer :d
2013. ápr. 13. 19:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt hívták a the L word-ben "leszbikus lelkületű férfinek". Bár nem hittem, hogy ilyen van valóságban is. De akkor biztos nem vagy egyedül vele. :D
2013. ápr. 14. 19:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha nőnek lennék, tuti leszbi lennék.
2013. ápr. 29. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!