Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom van? (leszbikus furcsaság)
Szóval az a helyzet, hogy leszbikus vagyok. Ezzel mindig is tisztbáan voltam, már kiskorom óta... Csak lányba vagyok képes szerelmesnek lenni és szexuálisan is csak ők mozgatnak meg... Pasival nem tudnék semmit elképzelni, se szerelmet, se kapcsolatot, se szexet... taszít a férfi test úgy ahogy van... kivéve egy dolgot... a f*szt :D
De komolyan... van, mikor azt fantáziálom, hogy farokkal dugok meg egy lányt meg ilyesmi... Meg néha csak úgy a látványa is izgat. De mivel semmi más nem izgat egy férfi testen, így a szexet se lennék képes elképzelni pasival soha. Undorodnék magamtól, ha erre vetemednék... De akkor meg nem értem miért izgat ez az egy rész...
Privátok nem érdekelnek, úgyse válaszolok...
Inkabb egy pszichologust kene felkeresned,mert itt nem kapsz erdemleges valaszt.
Addig is erdemes lenne egy parhoz csatlakoznod a lany,es a te oromodre,es baratkozhatnal a baratja himtagjaval.
én is vonzódom a lányokhoz enyhén, de nem tudnám elképzelni farok nélkül..mert szeretek szpni...illeve voltam lánnyal de a puncinak nincs valami jó ize..és mindig is hiányozna a farok...
25 n
26-os: Mint ahogy írtam, undorodok a férfi testtől, semmi sem vonz rajta. Ilyen idióta ötletekre nem vagyok kíváncsi.
Egyébként se megyek bele egyéjszakás és hasonló komolytalan dolgokba. Én kapcsolatot keresek.
istenem...ez akkora hülyeség, hogy szálljon be harmadiknak valahová
nem azt mondta, hogy arról fantáziál, hogy legyen megdugva egy farokkal és szopni se szeretne szerintem
akkor meg mégis mi az istennek kerüljön egy ágyba pasival? :)
és a pszichológust se látom emiatt indokoltnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!