Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi bajom van? (leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajom van? (leszbikus furcsaság)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy leszbikus vagyok. Ezzel mindig is tisztbáan voltam, már kiskorom óta... Csak lányba vagyok képes szerelmesnek lenni és szexuálisan is csak ők mozgatnak meg... Pasival nem tudnék semmit elképzelni, se szerelmet, se kapcsolatot, se szexet... taszít a férfi test úgy ahogy van... kivéve egy dolgot... a f*szt :D

De komolyan... van, mikor azt fantáziálom, hogy farokkal dugok meg egy lányt meg ilyesmi... Meg néha csak úgy a látványa is izgat. De mivel semmi más nem izgat egy férfi testen, így a szexet se lennék képes elképzelni pasival soha. Undorodnék magamtól, ha erre vetemednék... De akkor meg nem értem miért izgat ez az egy rész...

Privátok nem érdekelnek, úgyse válaszolok...

2013. ápr. 10. 20:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%

nekem szép nagy melleim vannak :-)

19/F

2013. ápr. 10. 20:32
 12/40 A kérdező kommentje:
Egyébként a punci is izgat, ezt kifelejtettem a szövegből.
2013. ápr. 10. 20:40
 13/40 anonim ***** válasza:
23%

Nincs ezzel semmi baj, kérdező:) leszbi vagy, de az ösztöneid is erősek.

Van egy hozzád "hasonló" lánybarátnőm.. Őt is zavarta a dolog, mondjuk tovább is ment, kipróbálta pasival is. Azóta, ha toleránsabb kapcsolata van, néha csináljuk hármasban:)

2013. ápr. 10. 21:11
 14/40 anonim ***** válasza:
25%

nincs ebben semmi fura. leszbikusok is játszanak vibrátorral. (: ennyi.

hány éves vagy? nekem olyan furcsa ez, hogy valaki a saját neméhez tud vonzódni. (nincs vele problémám, egyik nem részéről sem, de totál nem tudom elképzelni)

2013. ápr. 10. 21:12
 15/40 anonim ***** válasza:
24%

Veled tök jól lehetne olyat játszani hogy egy fal van köztünk és csak a farkam lóg át tök jól felizgulsz rá és elvagy vele én meg csak élvezkedek a másik oldalt.

Amúgy ha van kedved hozzánk jöhetsz 3. nak :)

2013. ápr. 11. 08:57
 16/40 A kérdező kommentje:
Engem csak komoly kapcsolat érdekel és csak nővel. Nem érdekelnek a hozzád hasonló nyomik, akik beakarnak szervezni harmadiknak.
2013. ápr. 11. 09:52
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy bármi "baj" lenne veled. Nekem úgy jön le, mintha a pénisz mint "tárgy" érdekelne önmagában, a fantáziádban is lánnyal vagy, csak ott a pénisz, mint eszköz.

De az is lehet, hogy az izgat amit szimbolizál, ahogy kielégíti vele a nőt, stb.

Nem akarok hülyeséget írni, nem vagyok szakértő, de nekem ez jön le.

2013. ápr. 11. 13:51
 18/40 anonim ***** válasza:
volt bármilyen testi kapcsolatod fiúval? petting vagy konkrét aktus vagy valami?
2013. ápr. 16. 20:17
 19/40 anonim ***** válasza:
van most barátnőd? vagy az eddigieknek meséltél erről (ha voltak)? nem volt senki aki hasonlóan érzett?
2013. ápr. 16. 20:24
 20/40 A kérdező kommentje:

18: Nem volt és nem is lesz.

19: Nincs.

2013. ápr. 16. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!