Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Aki nem nyíltan leszbikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem nyíltan leszbikus, hogy tereli le a pasikat, akik fel akarják szedni, vagy ismerkednének vele?

Figyelt kérdés
MIvel ugye nincs látványos párkapcsolata. Mert ha másra nem is, erre azért visszakozni szoktak sokan. Azt meg nem akarja az orrukra kötni, hogy amúgy nem is érdekelné a téma, mivel nem a férfiakat szereti.

2020. okt. 23. 11:47
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Koremail. Tedd bele az osszes ilyen pasit plusz a fonokod, ird meg h amugy meleg vagy es zaklatasnak veszed a kozeledesuket mint munkahelyi szinten mint a maganeletedben

Mi ebben a nehez???

Ember sajat magad krealod a problemadat...

2020. okt. 24. 07:51
 42/44 anonim ***** válasza:
74%

Nagy hazudozásba nem érdemes belemenni, főleg ha barátkozni is akarsz velük, hamar lebukhatsz. Legegyszerűbb indok, hogy most nem akarsz ismerkedni, másra koncentrálsz vagy azt mondod, hogy munkahelyről nem akarsz ismerkedni, mert szerinted az a későbbiekben problémát okozhat, vagy valami hasonló egyszerű indok

Ha meg valaki nagyon zaklat és nem ért a szóból, akkor szólj a főnöknek, hogy nem tudsz miatta dolgozni

2020. okt. 24. 11:40
 43/44 anonim ***** válasza:
Én sem vállalom nyíltan, egyedülálló is vagyok, nekem is volt hasonló problémám a munkahelyemen. Nem titkolom ugyan az identitásom, De nem is reklámozom. úgyhogy én rövidre zártam azzal, hogy nem érdeklődöm a férfiak iránt. Persze ez sem volt teljesen célravezető, szóval ignoraltam az ürgét. Nem ért semmi atrocitás azután, hogy felfedtem magam.
2020. okt. 24. 22:07
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Én szórakozóhelyen, ilyesmi megmondom hogy van párom. Melóhelyen neccesebb a téma mert ott nyilván rákérdezhetnek meg érdeklődhetnek, de egyfelől ott az adu hogy teljesen érthetően munkahelyen nem ismerkedem, kollégákkal nem kezdek, másfelől azt is mondhatom, hogy nem keresek kapcsolatot. Aki amúgy ennyire erőszakos és nem fogja fel hogy a nem az nem akárhogy prezentálod azoknak igazából tök mindegy mit mondasz. Ha értetlenkednek csak közlöd, hogy nem kötelességed magyarázkodni fogja fel hogy nem és kész.
2020. okt. 26. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!