Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak akik Tik Tokon ismerkednek? (Leszbi kérdés)
Figyelt kérdés
Felmerült bennem, hogy Tik Tokon sok felhasználó LMBTQ és nem is titkolja. Vajon erre is használják ezt az alkalmazást?2020. jún. 15. 08:21
2/4 anonim válasza:
Magyarországon nem tudom, de külföldön igen. Biztos nálunk is van rá példa, de szerintem fiatalabbak körében max és nem tudom mennyire sikeres, illetve mennyien vannak magyarok, akik így szeretnének ismerkedni.
Nem tudom mennyi idős lehetsz, de pl én nem ismerkednék ott (25 vagyok).
De egy próbát megér, hátha ott találod meg a jövendőbeli barátnőd :D.
4/4 anonim válasza:
Nem titkolom, de kizárt hogy mondjuk 20 vagy afelett lehetne. Aki van és leszbikus, hát gondolom mindenki aki ismeri az alkalmazást, tud róluk. Túl menők, népszerűek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!