Van e? és lesz e? "majd kiderül egy próbát megér a kérdés " VALAKI. olyan 40-es-50-es "nem kilóban, korban " férfi aki szívesen ismerkedne egy hozzá képest egy kissé túlkoros hölggyel.
folytatás
Ja igen. érettnek titulálnak bennünket egyesek, ez van, van akit így sosem fognak, de a lényeg ismerkednék, leveleznék és majd kiderül lesz e eredménye, a célom egy szép kapcsolat, persze ha nem jön a NAGY Ő. levelező barátságokat is szívesen ápolók és mit ne mondjak még igen "" csak független férfiak"" kedves szellemes üzijét várom!
High skill. Ha egy 10essel vagy 15össel több lennék..
18F
"a célom egy szép kapcsolat, persze ha nem jön a NAGY Ő."
"" csak független férfiak""
Korrektségből csillagos ötösnek tetszik lenni...
Miért van az, hogy minden korosabb hölgy még azt hiszi, szaladnak utánuk a férfiak?
Most miért trollkodtok? Nem tudjátok a hátterét, és egy teljesen korrekt kérdést tett fel...!!!
Jó, oké, nektek nem jön be, hát rendben van, de mit kell itt fikázódni?! Lehet hosszú évekkel ezelőtt elvesztette a férjét, magányos és IGEN vágyik a szeretetre, amivel IGEN a szex is velejárhat még idősebb korban is...
Ti is lesztek még idősek, és marhára nem tudja senki előre, hogyan, milyen állapotban fog megöregedni, egyedül, vagy jobb esetben a társával!!!! Először gondolkozzatok már el ezen, mielőtt könnyelmű kijelentéseket tesztek!
Negyvenes vagyok és mindig tőlem idősebb kapcsolataim voltak (6-25 év korkülönbséggel) és szívesen levelezek.
Viszont van egy kis fenntartásom a helyesírás és fogalmazás miatt ... a kérdést is nehezen dekódoltam :-(
Nyilván a korabeli férfiak jó része már halott, a többi pedig könnyen meghal.
Hallottam olyan 70 éves nőről, akinek már 4, 70 éves férfi meghalt a karjaiban. Esendők a férfiak, csak nem mindig látszik.
Ezzel együtt inkább a társkeresőt javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!