Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért akar egy csomó fiú,...

Miért akar egy csomó fiú, "férfi" itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem veszítek észre, hogy itt nincs rá igény?

#fiú #ismerkedés #lány #nyárigyerekekabalatonparton #dunakanyarban #akeszegemet #hajtom
2015. jan. 19. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Nem úgy tűnik! Igenis van rá!
2015. jan. 19. 16:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem a válaszokból nem úgy tűnik.
2015. jan. 19. 16:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Vajon miért? -.- Mert ha máshol írnák ki pl. facebookon akkor egy csomóan elítélnék őket szerintem. Ez meg mégis csak névtelen oldal. (Férre értés ne essék nem vagyok meleg, de nincs vele bajom ha nem előttem művelik:) )
2015. jan. 19. 16:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert itt többnyire azt írják a csajok, hogy az udvarias, jófiúknak is van esélyük.

Persze utána kiderül, hogy itt is csak arra, hogy a barát zónába kerülj! :(

2015. jan. 19. 16:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Elsősorban nem a melegekre gondoltam. Egy csomó olyan kérdés van hogy: Lányok, lenne kedvetek beszélgetni/ismerkedni? Ezekre csak a trollok válaszolnak, vagy a kis 13 évesek..
2015. jan. 19. 16:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó, persze, lehet itt ismerkedni. Én is szedtem már itt fel csajt, akit meg is d...tam, de nem így hogy kiírom egy kérdésbe. Szerintem elég gyerekes és rossz megközelítése a dolognak.
2015. jan. 19. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
36%
Ezt pont te fogod megmondani..
2015. jan. 19. 16:56
 8/11 anonim ***** válasza:

6. Szerinted lehet, mások szerint meg nem. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák.

Írtam már ki ilyen kérdést, és kaptam már rá rendes üzenetet.

2015. jan. 19. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Mert a trollok mára már egy generáció. Meg bevallom, néha én is művelem, ami olyan hülye kérdés, hogy arra nincs szó, hát trollkodjunk!

Amúgy meg szerintem csak féltékenyek, hogyha véletlenül rájuk ír egy csaj.

2015. jan. 19. 17:01
 10/11 anonim válasza:
azért mert egyedül vannak, és nem tudják, hogy hogy kéne ezt az egészet csinálni. Lehet hogy nem túl szépek, vagy nem túl sikeresek, vagy egyéb miatt nincs önbizalmuk, szégyenkeznek, és ezért az anonimitásban bíznak. Ennek az oldalnak a felhasználói elsősorban a saját igényeikre koncentrálnak és nem arra, hogy neked mire van meg mire nincs igényed.
2015. jan. 19. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!