Fiúk/ férfiak tudtok ti szexen kivül másra is gondolni? Egyszerűen nem hiszem el.
Figyelt kérdés
#férfi #szexmániákusok
2015. jan. 19. 16:31
3/11 anonim válasza:
én veréb, te bagoly. na mizu mizu mizu?
5/11 anonim válasza:
igen : kajára, egyesek piára, autókra, videójátékokra
zenére, és csajokra ! ( a csajokra gondolás még nem egyenlő a szexxel )
6/11 anonim válasza:
Persze, tudok másra is.
Mi ez a nagy általánosítás? Ismered az összes férfit? Engem is? O.o Ki vagy te, a mikulás???
7/11 anonim válasza:
Hát mivel sose szexeltem, így igen. Pl az a lány aki tetszik, vagy az álom munkám. Szexre nagyon ritkan, nem hiányzik, megvagyok anélkül. 18/F
8/11 anonim válasza:
Nem, képzeld nem tudunk, ilyenek vagyunk, ne hidd el az ellenkezőjét. Maradj akkor magadnak egyedül.
10/11 Girgoy válasza:
Tudunk. Remélem, Kérdező, megtalálod a megfelelő férfit a valós életben is. Manapság sajnos nem sok igazi férfi van, de azon vagyunk, hogy legyen minél több olyan férfi, akire felnéznek a nők is, és akik képesek értelmes alkotó tevékenységgel a társadalmat, családot javítani. Vannak és lesznek ilyen férfiak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!