Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem nyíltan leszbikus, hogy tereli le a pasikat, akik fel akarják szedni, vagy ismerkednének vele?
Nem értem, miért akarsz olyanokkal ismerkedni, barátkozni, akikkel nem lehetsz őszinte.
Ha meg nem akarsz velük barátkozni, akkor egyszerűen semmi közük az életedhez... engem sem faggatnak a magánéletemről, mindenki rájött, hogy az magánügy. Ennyi.
Javaslom ott akarj szociális életet élni, ahol nem kérnek tőled teljeskörű önéletrajzot minden momentumra kitérve.
Akkor költözz el a pcsába.
Ez már kb zaklatás, amit veled csinálnak. Egyébként tényleg nem értem, miért ragaszkodik valaki olyan szociális élethez, ahol ilyen bugyuta emberek veszik körbe... érdekes, nekem nincsenek ilyen barátaim és a szomszed Julika nénit meg leszerelem 2-3 szóval ha a magánéletemben akar vájkálni. Beszélgetek vele inkább a tulipánjairól, meg a matyóhímzésről, de a magánéletem tabu.
Olyan nehéz ez?
Tanulj kommunikációt vagy nem tudom, de ennyire elveszett ne legyél mar bmeg.
A kollegáknak sincs köze hozzá, hogy kivel élek és mit csinálok.
Nincs és kész. Még egyszer sem kezdett senki belepofátlankodni az életembe, miután látta, hogy nem akarom vele megosztani.
Javaslom az életed olyan helyen rendezd be hosszútávra, ahol komfortosan érzed magad és szabad lehetsz. Mit gondolsz, hogyan fogsz boldog leszbikus párkapcsolatban élni, ha már attól nem fér be egy zabszem se a s*ggedbe, hogy valaki rákérdez a pasidra?
Hisztizhetsz itt, kamuzhatsz mindenkinek össze-vissza, de a végleges megoldást az fogja jelenteni, ha nem olyan helyen dolgozol, ami egy Barátok közt sorozatba illik leginkább.
Ennél hasznosabb tanácsot nem kapsz, szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!