Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Aki nem nyíltan leszbikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem nyíltan leszbikus, hogy tereli le a pasikat, akik fel akarják szedni, vagy ismerkednének vele?

Figyelt kérdés
MIvel ugye nincs látványos párkapcsolata. Mert ha másra nem is, erre azért visszakozni szoktak sokan. Azt meg nem akarja az orrukra kötni, hogy amúgy nem is érdekelné a téma, mivel nem a férfiakat szereti.

2020. okt. 23. 11:47
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért akarsz olyanokkal ismerkedni, barátkozni, akikkel nem lehetsz őszinte.

Ha meg nem akarsz velük barátkozni, akkor egyszerűen semmi közük az életedhez... engem sem faggatnak a magánéletemről, mindenki rájött, hogy az magánügy. Ennyi.

Javaslom ott akarj szociális életet élni, ahol nem kérnek tőled teljeskörű önéletrajzot minden momentumra kitérve.

2020. okt. 23. 20:56
 22/44 A kérdező kommentje:
mondom nincs gyerekem, hogyhogy, nem jött össze? Választ meg sem várja, elkezd meddőségi kezelőorvosokat meg hasonlókat ajánlgatni, és tényleg látszik, meg érződik rajta, hogy puszta jó szándékból, dehát agyam eldobom ettől is...mondjuk ez még hárítható. De a férfiostrom, az nem. És baromira nem díjazom, ha random ismerősök s bemásznak a kertbe zárt kapun keresztül, hogy virágot meg fiszemfszom se tudja, hogy miket hagyjanak ajándékba az ajtóm előtt, vagy hogy akármikor írogassanak meg hívjanak telefonon, mert ez rendszeresen megtörténik, holott inkább ugranék le valami magaslatról, minthogy egy ujjal is hozzájuk érjek. Sőt. Konkrétan agyonverni szeretném őket leginkább, ami durva, mert tudom, hogy egyébként normál, egészséges emberek, és amúgy sem tudnék egy legyet sem agyoncsapni, nemhogy egy amúgy aranyos, szimpi embertársamat, csak épp rossz a célpont.Szóval baromira nem szeretek így érezni másokkal szemben, dehát kivívják, mert ugye sokan zöld lámpát vélnek felfedezni bennem(nem házas, nincs gyereke stb), meg ki se lehet őket kerülni, mert akkor ennyi erővel ne menjek sehová, ne dolgozzak, kössek kamuházasságot (próbáltam, nem ment, főleg a szex miatt), hogy nyugtom legyen, hát kösz, de inkább nem, ide tényleg valami meggyőző, átható kamusztori kell, hogy ne kelljen állandóan ilyen szaroktól szenvednem,és folyamatosan ezeket magyaráznom másoknak.
2020. okt. 23. 21:02
 23/44 A kérdező kommentje:
Nem barátkozni akarok, hanem dolgozni, és az ezzel együtt járó szocializációban részt venni, mint bárki más. Tényleg nem érted, vagy szándékosan játszod az értetlenkedést? Nem is magyarázni szeretném, gyakorlatias megoldásra várok, olyantól, aki érzi is, látja is, mi a problémám, és hogy miért is írtam ki a kérdést. Fáraszt a szájtépés, bocsi, ne haragudj, hogy ennél jobban nincs gőzöm neked is magyarázkodni.
2020. okt. 23. 21:05
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Akkor költözz el a pcsába.

Ez már kb zaklatás, amit veled csinálnak. Egyébként tényleg nem értem, miért ragaszkodik valaki olyan szociális élethez, ahol ilyen bugyuta emberek veszik körbe... érdekes, nekem nincsenek ilyen barátaim és a szomszed Julika nénit meg leszerelem 2-3 szóval ha a magánéletemben akar vájkálni. Beszélgetek vele inkább a tulipánjairól, meg a matyóhímzésről, de a magánéletem tabu.

Olyan nehéz ez?

Tanulj kommunikációt vagy nem tudom, de ennyire elveszett ne legyél mar bmeg.

2020. okt. 23. 21:07
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

A kollegáknak sincs köze hozzá, hogy kivel élek és mit csinálok.

Nincs és kész. Még egyszer sem kezdett senki belepofátlankodni az életembe, miután látta, hogy nem akarom vele megosztani.

2020. okt. 23. 21:09
 26/44 A kérdező kommentje:
Nagyvárosban élhetsz, én meg kis helyen. Ne magadból indulj ki.
2020. okt. 23. 21:10
 27/44 anonim ***** válasza:
Egy p*csányi kisfaluban élek, bár nagyvárosban dolgozok. Nem véletlenül:)
2020. okt. 23. 21:12
 28/44 A kérdező kommentje:
Akkor te egy hős vagy, meg az élet császára, stb, hogy semmi hasonlóba nem futsz bele. Ha bele is futnál, azt is példásan kezeled, mert remek kommunikációs érzékkel bírsz, és mesterien bánsz az emberekkel, melyre a szomszéd Julika nénivel ápolt kapcsolatod is remek példa :) Köszi, hogy érdemi válasz helyett megosztottad az életed ilyen jelentéktelen, apró részleteit is egy gyik-es vadidegennel :D Most előrébb vagyok.
2020. okt. 23. 21:28
 29/44 anonim ***** válasza:

Javaslom az életed olyan helyen rendezd be hosszútávra, ahol komfortosan érzed magad és szabad lehetsz. Mit gondolsz, hogyan fogsz boldog leszbikus párkapcsolatban élni, ha már attól nem fér be egy zabszem se a s*ggedbe, hogy valaki rákérdez a pasidra?

Hisztizhetsz itt, kamuzhatsz mindenkinek össze-vissza, de a végleges megoldást az fogja jelenteni, ha nem olyan helyen dolgozol, ami egy Barátok közt sorozatba illik leginkább.

Ennél hasznosabb tanácsot nem kapsz, szívesen.

2020. okt. 23. 21:44
 30/44 A kérdező kommentje:
Én itt élek, nem vagyok hajlandó elköltözni innen. Ha nem tudsz segíteni, vagy direkt nem akarsz, és segítség helyett kioktatni akarsz idegeneket, akkor azt mondd :)
2020. okt. 23. 21:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!