Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányokat érdekelheti, ismerkedne olyan transz lánnyal, aki kizárólag lányokhoz vonzódik lelkileg, testileg, még meg van a “fő pasi jellemzője”, de lányos alakja van, “természetes” cicije a hormonoktól és teljesen szőrtelen? Mint pl. én...
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 16:11
2/16 anonim válasza:
Őszintén engem nem :/.
De biztos vannak, akiket igen és remélem majd találsz párt!:)
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2020. máj. 15. 17:11
4/16 anonim válasza:
nem. én lányt akarok nem olyan aki lánynak néz ki
már ha érted
5/16 anonim válasza:
Én személy szerint nem.
Ismerek olyat akit ez nem zavarna, mert tudná nőként kezelni és leszbikus.
6/16 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék leszbikus lánnyal ismerkedni, mert szerintem a biszex lányok pasiként skatulyáznak be!!!!
2020. máj. 15. 18:36
7/16 anonim válasza:
Leszbikusokat nem, de biszex nők körében elképzelhető hogy vonzódnak a shemalek-hez. Sok sikert, ha kinyit az Alterego akkor nézz szét :)
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. máj. 15. 20:17
9/16 anonim válasza:
megkerdezhetem hogy képzeled a szexet lánnyal?
Mert ha erre az a valaszod hogy a hagyományos módon akkor gondolhatod hogy egy echte leszbikus nőnek nem fogsz kelleni
10/16 anonim válasza:
szerintem te transznemű vagy
a shemale az akinek mind a két nem nemi jellege természetesen van meg nem hormonok/beavatkozások által ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!