Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Aki nem nyíltan leszbikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem nyíltan leszbikus, hogy tereli le a pasikat, akik fel akarják szedni, vagy ismerkednének vele?

Figyelt kérdés
MIvel ugye nincs látványos párkapcsolata. Mert ha másra nem is, erre azért visszakozni szoktak sokan. Azt meg nem akarja az orrukra kötni, hogy amúgy nem is érdekelné a téma, mivel nem a férfiakat szereti.

2020. okt. 23. 11:47
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 4es,

Kamuzd azt hogy én vagyok a pasid 😀 de amúgy komolyan, hogy van az hogy akárhova mész, mindig rád nyomul valaki? Mert az én köreimben azért max finoman puhatoloznak de nyíltan nem.

2020. okt. 23. 19:18
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Engem a városban állított meg egy csávó, valszeg részeg volt vagy bolond, hogy nagyon bejövök neki stbstb. Nem válaszoltam, mire magától megkérdezte, hogy “a csajokat szereted?” Én pedig bólintottam. Rájöttem, hogy heteróként is jó duma ezzel lerázni valakit, ha valszeg soha a büdös életben nem fogtok többet találkozni, biszex/leszbikusként pedig csak szimplán felvállalod: “nézd, kedves vagy meg minden, de nem vonzódom a férfiakhoz”.
2020. okt. 23. 20:05
 13/44 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy az említett személyek nyíltan csinálják? Elkezdenek írkálni, hívogatni céges telefonon, emaileznek stb...Iszonyat frusztráló. Amúgy én akárhogy nézek ki, ez a reakció a környezetemből.Próbálkozhatsz nyugodtan, de nem fogod tudni rámverni, hogy kurvás vagyok, első körben állítanék a dolgon, ha így lenne. Gondolod, vicceskedésből írtam ki a kérdést?
2020. okt. 23. 20:16
 14/44 anonim ***** válasza:
86%
Ne drámázz már, legyél annyira felnőtt, hogy vissza tudsz utasítani egy férfit, a jó ég áldjon meg...
2020. okt. 23. 20:18
 15/44 A kérdező kommentje:
12 Hasonló velem is volt már. Konkrétan kihívásnak fogta fel a helyzetet, meg hitetlenkedett, biztos csak sokat csalódtam a férfiakban, na majd ő...:D amúgy aranyosak, meg minden, de érted...
2020. okt. 23. 20:20
 16/44 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem vagyok annyira felnőtt, legalábbis ebben (másban mondjuk eléggé), nyilván nem véletlenül írtam ki a kérdést.
2020. okt. 23. 20:22
 17/44 A kérdező kommentje:
Itt ugye egy olyan problémáról beszélünk, ami napi szinten jön elő, akadályozza a normális életvitelt, meg rontja az életminőséget. Értjük, remélem.
2020. okt. 23. 20:24
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer azt tanácsolta az egyik tanárom, hogy hordjak jegygyűrűt (vagy legalábbis egy akármilyet a gyűrűs ujjamon) és ne bátorítsam a pasikat, ha közelednek. Eddig egész jól bejött.
2020. okt. 23. 20:42
 19/44 A kérdező kommentje:
Hordok aranygyűrűt. Nem segít semmin.
2020. okt. 23. 20:44
 20/44 A kérdező kommentje:
Igazűból elég nehéz őszinten hazudozni egy olyan életről, ami nem létezik, egy kb 40 ezres kisvárosban, úgy, hogy azért szocializálódni is szeretnél. Érted, első kérdés, hol dolgozik a férjed, páros, akárkid, meg hova járnak a gyerekeid, most erre mit lehet mondani, hogy ne értetlenkedjenek?
2020. okt. 23. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!