Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Aki nem nyíltan leszbikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem nyíltan leszbikus, hogy tereli le a pasikat, akik fel akarják szedni, vagy ismerkednének vele?

Figyelt kérdés
MIvel ugye nincs látványos párkapcsolata. Mert ha másra nem is, erre azért visszakozni szoktak sokan. Azt meg nem akarja az orrukra kötni, hogy amúgy nem is érdekelné a téma, mivel nem a férfiakat szereti.

2020. okt. 23. 11:47
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Nekem nem téma a boldog leszbikus kapcsika, megoldottam eddig is, ezután is meg fogom tudni az életem ezen részét. Nem szorulok ezzel kapcsolatosan tanácsokra. Kérdésem sem erre vonatkozik :)
2020. okt. 23. 21:49
 32/44 anonim ***** válasza:

"Én itt élek, nem vagyok hajlandó elköltözni innen."

Na, akkor ezzel a válasszal meg is pecsételted az életed.

És még én nem akarok segíteni... te vagy saját magad legnagyobb ellensége, de hibáztass csak engem nyugodtan.

Ui: a szomszéd nénit valójában nem Julika néninek hívják, ha véletlenül elhitted volna.

2020. okt. 23. 21:50
 33/44 A kérdező kommentje:
"És még én nem akarok segíteni.."hát azt észrevettem :D no prob, de nyilván nem is neked szólt akkor a kérdésem :)
2020. okt. 23. 21:52
 34/44 A kérdező kommentje:
nem hibáztatlak, csak mondjuk elég gáz, ha ennyire nem fogod fel, hogy másoknak esetleg lehetnek a tiedtől eltérő szempontjai is. pl rohadtul nem akar máshol élni, mint ahol éppen él stb.
2020. okt. 23. 21:54
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Vegyük pontról pontra:

-kaptál kismillió kamu ötletet, egyik se tetszett

-valójában nem is akarsz hazudni

-ismerkedni viszont akarsz és mindenképp be akarsz másokat engedni a magánéletedbe

-de nem a valóságosba, hanem egy kamu életbe

-szóval mégis hazudni akarsz, de a sok köcsög válaszoló nem képes segíteni neked.

-a költözés egy olyan helyre, ahol vagy jobban vállalhatod magad, vagy legalább nem szokás mások gatyájában és hálószobájában nézelődni - kilőve.

Még jó, hogy én vagyok az értetlen a fentebb leírtak alapján.

2020. okt. 23. 21:57
 36/44 A kérdező kommentje:
Még egyik válaszoló sem jött elő azzal a tökéletesen megfelelő kamusztorival, amit hitelesen, szemrebbenés nélkül tudok elsütni bármely hétköznapi helyzetben anélkül, hogy a legminimálisabb kompromisszumot is meg kellene kötnöm az életem olyan területein, amelyekhez foggal-körömmel ragaszkodom. Tényleg értetlen vagy.
2020. okt. 23. 22:06
 37/44 A kérdező kommentje:
Amúgy meg simán félreértesz: Nem párkeresési céllal szeretnék ismerkedni. Szocializálódni szeretnék, ami egy alapvető emberi igény.
2020. okt. 23. 22:09
 38/44 anonim ***** válasza:

Utolsó elég jól leirta...

De tényleg nem lehetséges elköltözni? Nekem nagyon jót tett h BP-re költöztem egy kisváros után.

Másik opció hogy valakinek elhinted hogy aides vagy... De hát ezt úgyse vállalod akkor már jobb lenne ha valakinek megsugnad hogy leszbikus vagy, és végül nem tőled de mindenki megtudna.

2020. okt. 23. 22:11
 39/44 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg simán félreértesz: Nem párkeresési céllal szeretnék ismerkedni. Szocializálódni szeretnék, ami egy alapvető emberi igény."

Ezek szerint te értesz félre engem.

Akkor csakis a te kedvedért, meg mert olyan szimpatikus ember lettél az itteni csattogásoddal és akadékoskodásoddal:

- arra gondoltam, hogy én pl nem szeretek olyan emberekkel közelebbi kapcsolatba keveredni, akikben nem tudok megbízni. Az már egy bizalmatlansági faktor, ha nem beszélhetek valakinek őszintén magamról.

De persze rohadt nagy logika van abban is, hogy belekeveredsz egy olyan életbe, ahol mindenki tudni akar mindenkiről mindenkit és majd rájönnek, hogy leszbi vagy és totál kicsinálnak, ez is egy opció.

A kamu sztorikban akkor a jegygyűrűnél jobban nem segíthetek, a többiek meg szuper egyéb tanácsokat is adtak. Ha ebből sem tudsz gazdálkodni, akkor nem biztos, hogy én vagyok az értetlen.

2020. okt. 23. 22:13
 40/44 anonim ***** válasza:
Mint egy sima hetero csaj ahogy lekoptat valakit, nem kell senkinek az orrára kötni külön hogy miért koptatja le.
2020. okt. 24. 01:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!