Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Aki nem nyíltan leszbikus,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem nyíltan leszbikus, hogy tereli le a pasikat, akik fel akarják szedni, vagy ismerkednének vele?

Figyelt kérdés
MIvel ugye nincs látványos párkapcsolata. Mert ha másra nem is, erre azért visszakozni szoktak sokan. Azt meg nem akarja az orrukra kötni, hogy amúgy nem is érdekelné a téma, mivel nem a férfiakat szereti.

2020. okt. 23. 11:47
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%

A szokásos módokon.

1. Nem válaszol.

2. "Nem jössz be."

3. "Van barátom."

4. "Te egy nagyon értékes ember vagy, de most nem állok készen egy kapcsolatra."

Stb.

2020. okt. 23. 11:50
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első válaszoló írta.
2020. okt. 23. 11:54
 3/44 A kérdező kommentje:
Persze, értem, de ez sajnos nem hatásos. Ha nem mutatsz fel egy pasit, akkor soha nem hagyják abba.
2020. okt. 23. 11:58
 4/44 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy érdekes nekem van barátnőm de egyikőnknek sem utal rá semmi pl Facebookon. Ennek ellenére mindenki kérdés nélkül elhiszi hogy van.

De esetleg szerezhetnél egy meleg fiút és lehetnétek egymás alibije.

29f

2020. okt. 23. 12:38
 5/44 A kérdező kommentje:
Meggondolom :) köszi az ötletet :)
2020. okt. 23. 12:41
 6/44 anonim ***** válasza:
100%

5. Hazassagig varok a szexel

6. Gyereket szeretnek

7. Ha a pasimnak is bejosz akkor rendben de te leszel a passziv!

8. Csicskat keresunk

9. ....

2020. okt. 23. 12:59
 7/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell ezt túlbonyolítani, vissza kell utasítani és kész, csak ki tudsz találni valami indokot...
2020. okt. 23. 14:49
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

Érdekesen.

"Van pasim, kettő is, és nem tudnak egymásról. Innentől kezdve te nem lehetsz a harmadik, mivel már tudsz a másik kettőtől, az én elvem pedig az, hogy egyik se tudjon a másikról. :c "

2020. okt. 23. 15:08
 9/44 A kérdező kommentje:
Akkor azt fogja hinni, hogy ja, ha kettő is van neki, akkor kapható a harmadikra is. Komoly a kérdésem, légyszi ne vicceljétek el, nekem ez napi szinten okoz gondokat.
2020. okt. 23. 17:23
 10/44 A kérdező kommentje:
Többek közt munkahelyi problémákat is, főleg beilleszkedésnél első héten stb. Komoly, gyors és hatásos leszerelési módszerek kellenek. Nem viccből, hanem ténylegesen. Bár értem, hogy ezek amúgy vicces dolgok, én is szoktam ilyeneken röhögni amúgy, de ha az ember mindennapi életviteléről, karrierről stb van szó, akkor azért már nem olyan vicces a sztori szerintem.
2020. okt. 23. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!